Γλίτωσε το κάζο στην Αυστρία η Μπάγερν Μονάχου

Δημήτρης Καλαϊτζής17 Φεβρουαρίου 2022

Σε μία μέτρια βραδιά η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να φύγει με το 1-1 από την έδρα της Σάλτσμπουργκ και να αποκτήσει ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού αγώνα στη Γερμανία. 

Οι Βαυαροί προερχόντουσαν από την συντριβή από την Μπόχουμ (4-1) και παρότι βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ, μπόρεσαν με γκολ του Κομάν στο 89΄ να γλιτώσουν το κάζο από τους μαχητικούς Αυστριακούς. 

Οι Αυστριακοί στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ της Μπάγερν ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Αντάμου-που πέρασε λίγα λεπτά νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο αντικαθιστώντας τον Οκαφόρ-στο 21΄. Ο Αντεγιέμι με ωραία ενέργεια από τα δεξιά την έσπασε στον Άαρονσον, ο οποίος με τη μία την έδωσε στον Αντάμου που με εξαιρετικό τελείωμα νίκησε τον Ούλραϊχ, κάνοντας το 1-0.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ζήτησαν πέναλτι για παράβαση του Παβάρ στον Αντεγιέμι, ωστόσο μετά από χρήση του VAR δεν δόθηκε τίποτα.

Στην επανάληψη, η Μπάγερν ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και έφτασε στην ισοφάριση με τον Κομάν στο 89΄, σώζοντας την παρτίδα.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.