Βαθμός στην εκπνοή για Μακεδονικό, 2-2 κόντρα στον Αετό Βαρβάρας

Αχίλλειος Έξαρχος09 Μαΐου 2021

Με έναν βαθμό ως μοναδικό κέρδος επιστρέφει από τη Χαλκιδική ο Μακεδονικός, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 απέναντι στον Αετό Βαρβάρας. Το ματς είχε συγκλονιστική εξέλιξη και κρίθηκε στην εκπνοή, με τους «πράσινους» να φτάνουν στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσουκάνη.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έφτασαν μια ανάσα από μια ακόμη ακόμη σημαντική εντός έδρας νίκη, προηγήθηκαν στο 13’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γούτσιου και πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα προηγούμενοι με 1-0. Μάλιστα, από πλευράς «πρασίνων» εκφράστηκαν παράπονα για την υπόδειξη φάουλ στη συγκεκριμένη φάση.

Ο Μακεδονικός ισοφάρισε στις αρχές του β’ μέρους με τον Ρακαβίνα, όμως, ο Αετός Βαρβάρας επανέκτησε το προβάδισμά του στο 79’ με τον Κωτάκη. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μακεδονικός διαμαρτυρήθηκε για χέρι αμυνόμενου των γηπεδούχων εντός περιοχής και δύο λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι για αντικανονικό μαρκάρισμα πάνω στον Ρακαβίνα. Το πέναλτι αξιοποίησε ο Τσουκάνης, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ (Κωτάκης): Στόικος, Τσιότρας, Σαούλης, Λύρτζης, Παπαγεωργίου, Νικολάρας (55’ Πετάλλι), Κωτάκης Αν.Δ. (90’ Χατζής), Κωτάκης Κ.Δ. (90’ Καρακίτσος Αν.), Γκούτσιος (75’ Βλαχάκης), Καρακίτσος Αθ. (46’ Παπαδημητρίου Ι.), Κεχαγιάς.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Παντζιαράς): Γρηγοριάδης, Προσκυνητόπουλος, Καραμπάς, Καστριτσέας, Τσιαμπάζης, Τζελίδης (60’ Μαυρομάτης), Ζαννάκης (75’ Διγκόζης), Δοϊρανλής, Ρακαβίνας, Καράμπελας, Τσουκάνης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.