Γλίτωσε στο ντέρμπι ο κακός Ολυμπιακός

Metrosport Team21 Νοεμβρίου 2020

Παρότι απουσίαζαν κομβικοί παίκτες, όπως οι Ελ Αραμπί, Χασάν και Βαλμπουενά, ο Ολυμπιακός χωρίς να εντυπωσιάσει και αφού κινδύνευσε με ισοφάριση στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να κερδίσει (1-0) στο Γ. Καραϊσκάκης τον Παναθηναϊκό και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.  

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στο μισό γήπεδο και αφού απείλησαν, αρχικά, στο 12' μετά από γύρισμα του Μασούρα και απόπειρα προβολής από τον Φορτούνη, προηγήθηκαν στο 21'. Το πλασέ του Μασούρα σε πρώτο χρόνο βρήκε στον Διούδη, η μπάλα έφτασε στον Φορτούνη, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.  

Μετά το 30', όμως, σταδιακά η απόδοση του Ολυμπιακού άρχισε να πέφτει και οι πράσινοι στο 33' έγιναν επικίνδυνοι, με κεφαλιά του Κουρμπέλη που έφυγε μόλις άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός συνέχισε να βρίσκει χώρους και στο 56' ήταν η σειρά του Μαουρίσιο να φτάσει κοντά στο γκολ με κεφαλιά.  

Τρία λεπτά αργότερα, ο Καρλίτος έκανε το γύρισμα, ο Χατζηγιοβάννης την προβολή, αλλά ο Σα έδιωξε, σε ένα χρονικό σημείο που ο Ολυμπιακός έδειχνε το κακό του πρόσωπο. Στο 77' ο Μακέντα σπατάλησε την μεγαλύτερη ευκαιρία των πρασίνων, όταν με πλασέ στην κίνηση από κοντά έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία και, έτσι, έστω και χωρίς να πείσουν οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.