«Όλοι ξέρουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη κλάση - Όπλο» της Λέφσκι η ταχύτητα»

Metrosport Team19 Ιουλίου 2022

Για «μεγάλο» ενθουσιασμό και «κλίμα γιορτής» στις τάξεις των οπαδών της Λέφσκι, έκανε λόγο ο Βούλγαρος Δημοσιογράφος, Ιορντάν Γκροζντάνοφ μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως οι ουρές έξω από τα εκδοτήρια της βουλγάρικης ομάδας ήταν μεγάλες καθόλη την διάρκεια της ημέρας, με το sold out να πλησιάζει. «Υπάρχει πολύ μεγάλος ενθουσιασμός που η ομάδα θα ξαναπαίξει στην Ευρώπη μετά από χρόνια. Οι οπαδοί θέλουν να υποστηρίξουν και να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα, που τα τελευταία χρόνια κάνει μεγάλες προσπάθειες για να ανακάμψει».

Αναφερόμενος στον «Δικέφαλο του Βορρά», δήλωσε πως «όλοι γνωρίζουν πως ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη κλάση από την Λέφσκι, και ο προπονητής και οι παίκτες. Ωστόσο, θα κάνουν τα πάντα, ώστε να βρουν τρόπο να περάσουν στην επόμενη φάση»

Ως δυνατό σημείο της βουλγάρικης ομάδας αναγνώρισε την ταχύτητά της, χαρακτηρίζοντας αυτό της το στοιχείο ως  «όπλο»  απέναντι στον ΠΑΟΚ ,πάντοτε σε συνάρτηση με παίκτες της που ξεχωρίζουν όπως  ο Άντριαν Κράεφ και ο Φιλίπ Κράστεφ.

Μάλιστα, προέβλεψε πως ο Στόιλοφ θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-2-1, ενώ χαρακτήρισε και δύσκολη - έως αδύνατη-  την συμμετοχή του Ποπόφ στα επερχόμενα ματς.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ , θεωρώντας πολύ πιθανή την παρουσία του στις εξέδρες του γηπέδου, για το ματς της Λέφσκι με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.