Γκριν: «Τρελό να παίζω στο σπίτι μας μετά από δύο μήνες»

Metrosport Team30 Μαρτίου 2022

Ο Φιλ Γκριν ετοιμάζεται για την πρώτη του εντός έδρας αναμέτρηση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός γκαρντ συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ στις 28 Ιανουαρίου και έφτασε στη Θεσσαλονίκη τρεις μέρες μετά. Από τότε έχει αγωνιστεί σε 5 επίσημα παιχνίδια, έχει παίξει στη Νίκαια, στο Ιβανώφειο, στο Περιστέρι και το ΟΑΚΑ, ακόμη και στη Λάρισα, αλλά και σε φιλικό παιχνίδι. Παρ'όλα αυτά, δύο μήνες μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, δεν έχει παίξει ακόμα στο PΑΟΚ Sports Arena, στο γήπεδο που προπονείται καθημερινά.

Τι λέει ο ίδιος γι΄αυτό; «Είναι πραγματικά πολύ περίεργο. Δύο μήνες χωρίς εντός έδρας παιχνίδι; Είναι τρελό και σίγουρα δεν μου έχει συμβεί ξανά. Δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε κάποιον άλλον παίκτη κάτι τέτοιο» και συμπληρώνει «κάνω κάθε μέρα προπόνηση σε ένα γήπεδο στο οποίο δεν έχω παίξει ακόμη! Είναι όντως περίεργο και για να πω την αλήθεια, ένα από τα πρώτα πράγματα που είχα ακούσει για τον ΠΑΟΚ, με όσους είχα μιλήσει, ήταν οι φίλαθλοί του και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο».

Τη Δευτέρα όμως ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό και η αναμονή του τελειώνει: «Έχω δει αρκετά βίντεο, είδα αυτή την ενέργεια που δίνει ο κόσμος στην ομάδα και θέλω να το ζήσω από κοντά. Ελπίζω ότι θα έχουμε την ευκαιρία τη Δευτέρα, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Να ζήσω κι εγώ αυτή την εμπειρία».

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να προσκαλέσει και τους φίλους του Δικεφάλου στο γήπεδο, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Ξέρετε κάτι; Δεν είμαι μόνο εγώ. Όλη η ομάδα περιμένει πολύ καιρό ένα παιχνίδι στο δικό μας γήπεδο. Το ίδιο περιμένει και ο κόσμος πιστεύω. Κι εμείς χρειαζόμαστε την στήριξή τους, ειδικά μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα μακριά από το σπίτι μας. Μας ένωσε, μας έδεσε αυτή η κατάσταση με τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά έχουμε ανάγκη ένα παιχνίδι στο γήπεδό μας και έχουμε ανάγκη και την συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Και όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό το παιχνίδι, πρέπει να είμαστε σκληροί και να παλέψουμε ως το τέλος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.