Γκραν γκινιόλ και ισοπαλία μεταξύ Ξάνθης και ΟΦΗ

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2020

Σε ένα παιχνίδι με τρομερή εξέλιξη προς το φινάλε Ξάνθη και ΟΦΗ μοιράστηκαν, τελικά, τους βαθμούς (2-2). Από δύο γκολ πέτυχαν ο Φοσέ για τους γηπεδούχους και ο Φιγκεϊρέδο για τους φιλοξενούμενους.

Στο 22' ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νέιρα, σκόραρε, αλλά ο διαιτητής Παπαδόπουλος το ακύρωσε επειδή η μπάλα βρήκε πρώτα στο ένα πόδι και μετά στο άλλο.

Μετά από μερικά λεπτά, πάντως, και πιο συγκεκριμένα στο 36' ο ΟΦΗ έστησε ξανά την μπάλα στην άσπρη βούλα, σε ανατροπή του Βαζ από τον Σόσα και ο Φιγκεϊρέδο ευστόχησε γράφοντας το 0-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 82' ο Φιγκεϊρέδο άγγιξε το 0-2 και στο 84' η Ξάνθη ισοφάρισε με τον Φοσέ. Ακολούθησε θρίλερ, καθώς στο 87', ξανά ο Φιγκεϊρέδο, έγραψε το 1-2, αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στις καθυστερήσεις ο Εντουάρντο εκτέλεσε φάουλ, ο Κάστρο με κεφαλιά έστρωσε στον Φοσέ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Ξάνθη: Αμπάντ, Λισγάρας, Τεσέιρα, Κοβάτσεβιτς, Σόσα (46' Καρασαλίδης), Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς (65' Ντε Αμορίμ), Τέρκι (46' Φοσέ), Κάστρο

ΟΦΗ:
Σωτηρίου, Κουτρουμπής (86' Νάστος), Νέιρα, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο, Βαζ (67' Μπράουν), Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.