Γκουρτζίδης για την υπόθεση Τζήλου: «Από την προηγούμενη μέρα κάποιοι γνώριζαν ποιοι ήταν οι ένορκοι»

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2021

Ο δημοσιογράφος, Πάρης Γκουρτζίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95,5 και μίλησε για την υπόθεση ξυλοδαρμού του διαιτητή, Θανάση Τζήλου, και τους ένορκους που ήταν γνωστοί πριν τη δίκη που εν τέλει αναβλήθηκε.

Αναλυτικά όσα είπε

«Ο κατηγορούμενος δεν ήταν παρών στη σημερινή δίκη, προφανώς είχε μια βεβαιότητα ότι θα δοθεί αναβολή. Επειδή έχω μιλήσει με νομικούς είναι στην ευχέρεια της έδρας να ορίζει δικηγόρο στον κατηγορούμενο και να εκδικαστεί η υπόθεση που εκκρεμεί. Και θα διαφεύγουν σκανδαλωδώς τόσοι και τόσοι, ενώ έχουν γίνει πολλά πράγματα που δείχνουν μια συγκάλυψη, μια κωλυσιεργία μια μεθόδευση».

Για τους ενόρκους: «Έχω φωτογραφήσει, δεν θα δημοσιευθεί απλά να το έχω εγώ ως προσωπική κατοχύρωση δική μου, το πινάκιο που αναφέρονται όλοι οι ένορκοι με τις ιδιότητές τους και τα ονοματεπώνυμά τους. Αυτό σημαίνει ότι από την προηγούμενη μέρα κάποιοι γνώριζαν ποιοι ήταν οι ένορκοι. Μου προκάλεσε απορία πως σε μια υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας να βγαίνουν στη φόρα τα ονόματα και οι ιδιότητες των ενόρκων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.