Γκουρτζίδης: «Επιδεινώθηκε η κατάσταση του Τράγκα, έδινε μάχη με τον εαυτό του για το εμβόλιο»

Metrosport Team11 Δεκεμβρίου 2021

Στο Μetropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα», μίλησε ο εκπρόσωπος του κόμματος του Γιώργου Τράγκα και δημοσιογράφος, Πάρης Γκουρτζίδης, για την υγεία του διασωληνωμένου δημοσιογράφου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κατάσταση του Γιώργου Τράγκα:

«Δυστυχώς, αργά τη νύχτα γύρω στις 00:30, παρουσίασε μια καρδιακή επιπλοκή, ενώ πήγαινε καλά σε επίπεδο αναπνευστικό, είχε δείξει δηλαδή ότι μπορεί να ανταποκριθεί και ήμασταν αρκετά αισιόδοξοι. Ωστόσο οι γιατροί το είχαν πει από χθες το μεσημέρι, ότι κρατούν πάντα μια σοβαρή επιφύλαξη, διότι πρόκειται για μια ύπουλη και επικίνδυνη νόσο. Δυστυχώς υπήρξε αυτή η εξέλιξη και έκριναν, προκειμένου να μην υπάρξει περεταίρω επιδείνωση, ότι πρέπει να διασωληνωθεί».

Για το γεγονός πως ο Γιώργος Τράγκας ήταν ανεμβολίαστος:

«Δεν ήταν ούτε αρνητής ούτε αντιεμβολιαστής. Ήταν υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των ελευθεριών, ήθελε συναινετικό εμβολιασμό και ήταν κατά του υποχρεωτικού και της διαχείρισης που έκανε η Ελλάδα, με αποτέλεσμα αρκετοί πολίτες να φοβούνται, από παλινωδίες και από αντιφάσεις».

Για τα επιπλέον θέματα υγείας του:

«Ο Γιώργος Τράγκας είναι διαβητικός και έχει 2-3 αλλεργίες, όπου η μια, σε συνδυασμό με το διαβήτη, ήταν αυτά που του δημιουργούσαν κάποιες φοβίες και έδινε μάχη με τον εαυτό του για να αποφασίσει αν θα κάνει το εμβόλιο ή όχι. Είχαμε συζητήσει αρκετές φορές και μου είχε πει πως αν έκανε κάποιο, θα έκανε το Moderna. Αλλά δεν το αποφάσισε». 

Για το τι λέει η πλευρά των γιατρών:

«Θα έχουμε μπροστά μας 3-4 κρίσιμα 24ωρα για να μην επιδεινωθεί περεταίρω η κατάσταση και να δείξει μια σταθερότητα. Αν ξεπεράσουμε και την 15η ημέρα και αντέξει και στις όποιες παρενέργειες προκληθούν, θα μπορέσουμε να αισιοδοξούμε».

Για τον Βασίλη Λεβέντη:

«Έδωσε μια πραγματικά άνιση μάχη, γιατί είχε και έμφραγμα εντός της εντατικής. Είχε σίγουρα καρδιακές επιπλοκές κι όμως κέρδισε. Ήταν 45 μέρες στην εντατική και 75 στο νοσοκομείο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.