Γκούντας: «Διάθεση για πολλή δουλειά»

Metrosport Team10 Αυγούστου 2020

Οι Ελπίδες Μακεδονικού άρχισαν την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Γκούντα και του Μιχάλη Θαλασσινού

και συγκεκριμένα στο βοηθητικό με τον νέο υπερσύγχρονο τεχνητό τάπητα.


Ο πρώτος προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Γκούντας, μίλησε στο makedonikos.gr για την «πρώτη», το πρόγραμμα και τους στόχους.

Για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορική τους πορεία, οι Ελπίδες Μακεδονικού θα συμμετάσχουν στην Α ΕΠΣΜ, μετά την επίτευξη της ανόδου κατά την περυσινή,  σεζόν που έληξε πρόωρα.

Η τελευταία διετία χαρακτηρίζεται ως η πλέον παραγωγική για την Ακαδημία του Μακεδονικού, με τουλάχιστον διψήφιο αριθμό ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας να προωθούνται άμεσα ή μεσοπρόθεσμα στην πρώτη ομάδα. Οκτώ «δικά μας» παιδιά προπονούνται αυτήν τη στιγμή υπό τις εντολές του Ανδρέα Παντζιαρά στο ανδρικό τμήμα και οι επτά θα παραμείνουν ενεργά μέλη του φετινού ρόστερ. Κι αυτό είναι αποτέλεσμα της γενικότερης οργάνωσης και του προσανατολισμού του συλλόγου, αλλά και της δουλειάς και αφοσίωσης των προπονητών στο εγχείρημα.

Ο πρώτος προπονητής των Ελπίδων Μακεδονικού, Δημήτρης Γκούντας, μίλησε στο makedonikos.gr αναφορικά με…

Τα συναισθήματα του για την επιστροφή στα γήπεδα και το πρόγραμμα των πρώτων ημερών:

«Νιώθω ευχάριστα, αισιόδοξα και έχω διάθεση για πολλή δουλειά με τα παιδιά. Η πρώτη εβδομάδα είναι γεμάτη με διπλές προπονήσεις, μιας και την επόμενη θα έχουμε εργομετρικά τεστ. Στόχος είναι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, και μαζί με τους αγώνες κυπέλλου, να έχουν παίξει τα παιδιά όσο περισσότερα φιλικά παιχνίδια γίνεται, ώστε να είναι έτοιμοι για το επίπεδο της Α κατηγορίας».

Τη σύνθεση του ρόστερ και αν αυτό είναι ολοκληρωμένο:

«Στο μεγαλύτερο μέρος είναι ολοκληρωμένο, ναι. Θα κοιτάξουμε και κάποιους παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις στο επόμενο διάστημα. Στην Ακαδημία θα υπάρχουν γενικά δοκιμαστικά (σ.σ. με την αρχή των προπονήσεων στις 17 Αυγούστου), αλλά στις Ελπίδες θα δοκιμάσουμε παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις».

Τον στόχο της σεζόν:

«Ο ουσιαστικός στόχος είναι η προετοιμασία των παιδιών για να μπορέσουμε να προωθήσουμε όσα περισσότερα γίνεται στην πρώτη ομάδα. Αγωνιστικά τώρα, βλέποντας και κάνοντας. Πρέπει να δούμε τη σύνθεση των ομίλων και το επίπεδο των ομάδων. Με όσα έγιναν, δεν ξέρουμε πώς θα είναι. Βλέποντας και κάνοντας επομένως».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.