Γκούμας: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μέλλον - Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά»

Χάρης Εμμανουηλίδης30 Μαρτίου 2023

Μπορεί ο ίδιος , όπως και οι συμπαίκτες του, να μην είχε γεννηθεί όταν η Εθνική Ελλάδος κατέκτησε το Euro 2004 στην Πορτογαλία, αλλά ήρθε η δική του σειρά να γράψει ιστορία κάνοντας την αρχή από την Εθνική Κ19 φτάνοντας στη τελική φάση του Euro 2023, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Γκούμας πιστεύει ακράδαντα πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μέλλον και αυτό φαίνεται στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο νεαρός κεντρικός μέσος του ΠΑΟΚ, αγωνίζεται στους Θεσσαλονικείς εδώ και μία δεκαετία έχοντας κερδίσει τη θέση του στις μικρές Εθνικές αλλά και την Κ19 του Δικεφάλου αποτελώντας ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα του ''trust the procces'' μετά την άφιξη της Εθνικής τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη μίλησε στο Metrosport.gr σχολιάζοντας την παρουσία στα προκριματικά αλλά και τη συνέχεια με φόντο τη τελική φάση.

Για τις εμπειρίες που αποκόμισε από την προκριματική φάση του EURO 2023 ο κεντρικός μέσος , ανέφερε: «Είναι μία αποκλειστική εμπειρία για εμένα αλλά και τους συμπαίκτες μου που πήραμε την πρόκριση στο Euro 2023, ήταν κάτι το οποίο δεν το περιμέναμε αλλά είμασταν αποφασισμένοι να πάμε στις δύο αυτές αναμετρήσεις και να δώσουμε την ψυχή μας για να πάρουμε την πρόκριση. Πιστεύω ότι η Εθνική Ελλάδος ήταν αυτή που το άξιζε και το πήρε φτάνοντας στην πρώτη θέση του ομίλου».

Ενώ για τον προσωπικό του στόχο και την τελική φάση: «Για εμένα προσωπικά είναι κάτι που μπορεί να ανεβάσει ψυχολογικά και τον εκάστοτε ποδοσφαιριστή, αλλά και συνολικά την Εθνική όπως μπορεί να παίξει ρόλο και στις ομάδες μας. Τόσο τα προκριματικά όσο και η τελική φάση είναι διοργανώσεις τις οποίες παρακολουθεί κόσμος και θα θέλαμε να φτάσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά ώστε να αναδειχθούμε και εμείς μέσα από τις ομάδες μας γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μέλλον».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.