Γκούμας: «Μικρή η Ελλάδα για να χωρέσει το ταλέντο του Κωνσταντέλια» - Τι είπε για Τσιγγάρα και Εθνική

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Γκούμας με τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή να μιλάει για την κλήση του Χάρη Τσιγγάρα στην Εθνική Ελλάδος, όντας ο προπονητής που τον είχε καλέσει στην Κ19 , ενώ ειδική μνεία έκανε στον Γιάννη Κωνσταντέλια, σημειώνοντας πως το ταλέντο του δεν χωράει στα... ελληνικά σύνορα.

Αρχικά για τον Χάρη Τσιγγάρα σημείωσε: «Έχει γρήγορη σκέψη, ταλέντο και είμαι πολύ χαρούμενος για την πορεία του καθώς τον είχα επιλέξει πρώτη φορά σε ηλικία 18 ετών για να στελεχώσει την Εθνική Ομάδα. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για αυτόν , την πορεία του και την εξέλιξη που έχει μέσα στο γήπεδο. Κατά την περίοδο που ήμουν στην Εθνική έλεγα τότε ότι εκείνα τα παιδιά , όπως ο Τσιμίκας και ο Ιωαννίδης θα έχουν την πορεία αυτή και θα εξαργύρωναν την παρουσία τους στο υψηλότερο επίπεδο».

Προσθέτοντας: «Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής, πήγε στην Τουλούζ δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη και στη συνέχεια επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι οι ομάδες θα πρέπει να στηρίξουν τα δικά τους παιδιά , γιατί πολλές φορές δείχνουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους ξένους ποδοσφαιριστές αντί για τους Έλληνες κάτι το οποίο πρέπει να αλλάξει, δείχνοντας εμπιστοσύνη στα δικά τους παιδιά».

Για τον Γιάννη Κωνσταντέλια ανέφερε: «Είναι ένα παιδί με αστείρευτο ταλέντο, απρόβλεπτο , που μπορεί να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού σε μία φάση. Ο Κωνσταντέλιας είναι το μέλλον του παγκοσμίου ποδοσφαίρου καθώς η Ελλάδα είναι μικρή για τον ίδιο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.