Γκούμας: «Ο Μιχαηλίδης μπορεί να παίξει και ως αμυντικός χαφ»

Metrosport Team03 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Γκούμας, και μίλησε για το τι βλέπει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, πιστεύει πως είναι η ώρα της Αγγλίας, τονίζει πως η ψαλίδα έχει κλείσει μεταξύ των μεγάλων και μικρών ομάδων. Επίσης, εξέφρασε την άποψή του για τον Μιχαηλίδη πως μπορεί να παίξει ως αμυντικό χαφ.

Για τον Μιχαηλίδη είπε χαρακτηριστικά: «Για μένα χαλαρά μπορεί να παίξει ως αμυντικό χαφ, ίσως και καλύτερα. Εχει τις διαγώνιες μεταβιβάσεις, μπορεί να σουτάρει και ξέρει και τη θέση του αμυντικού χαφ, ενώ μπορεί να συμμετέχει στο επιθετικό κομμάτι».

Αναφερόμενος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Γιάννης Γκούμας τόνισε: «Αυτό που έγινε χθες με την Ιαπωνία είναι η χαρά του ποδοσφαίρου. Σίγουρα ήταν προς συμφέρον της Ισπανίας να χάσει για να μην βρει στο δρόμο της τη Βραζιλία αλλά όταν μπαίνεις στο γήπεδο και εκπροσωπείς έναν ολόκληρο λαό και είναι δύσκολο να είσαι αδιάφορος, πόσο να καθίσει να χάσεις. Ισως όλα αυτά που ακούγονται, παίζει ρόλο στη συγκέντρωσή σου. Η ψαλίδα των μικρομεσαίων ομάδων έχει κλείσει με τα φαβορί, είναι δυσκολοκατάβλητες ομάδες. Σε τέτοιες διοργανώσεις δεν κερδίζει η ποιότητα, αλλά πόσο ομάδα είναι μια χώρα και πόσο χημεία έχει. Νομίζω πως ήρθε η ώρα της Αγγλίας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.