Γκούμας: «Σπανίζουν οι Έλληνες επιθετικοί με τη σωματοδομή του Κούτσια»

Metrosport Team08 Ιουλίου 2022

Για τον Γιώργο Κούτσια μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ελπίδων, Γιάννης Γκούμας, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κλήση του Κούτσια για άμεσω ενσωμάτωση στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ λόγω της απουσίας πια σέντερ φορ στον ΠΑΟΚ: «Εϊναι λίγο ξαφνικό και για τον ίδιο. Εκεί που ξεκουραζόταν, βρέθηκε στην προετοιμασία. Πρέπει να είναι προετοιμασμένος. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Τον καλούσα στην Εθνική Ελπίδων ενώ ήταν μικρότερος. 

Του έδινα χρόνο καθως είναι ένα παιδί με σπάνια προσόντα. Σπανίζουν οι Έλληνες επιθετικοί με τη σωματοδομή του. Έχει ποδοσφαιρικό θράσος, μπαίνει στις μονομαχίες, δεν φοβόταν να ριχθεί στη μάχη. Έχει αστείρευτο ταλέντο. Αν στηριχθεί, θα είναι ο επόμενος που θα πουλήσει ο ΠΑΟΚ και μάλιστα, με μεγάλο ποσό. Παιδιά που αξίζουν, πρέπει να στηριχθούν».

Για τον Ολιβέιρα: «Είχε και πέρυσι έναν τραυματισμό. Φέτος, η χρονιά άρχισε στραβά αλλά εξαρτάται από τον χαρακτήρα του. Θα τον κάνει να πεισμώσει, να δουλέψει πιο πολύ και να επιστρέψει δυνατότερος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.