Γκουλής: «Έχει τύχη ο Λεβαδειακός κόντρα στον Άρη, ο Τζίμας μπορεί να σταθεί στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team15 Δεκεμβρίου 2022

Ο προπονητής της Κ-17 του Λεβαδειακού, Νίκος Γκουλής, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο και αναφέρθηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ του Άρη και του Λεβαδειακού, τονίζοντας πως οι Βοιωτοί έχουν τύχη για να προκριθούν. 

«Έχει τύχη ο Λεβαδειακός κόντρα στον Άρη. Ο Άρης είναι μία ομάδα που κοιτάει πάντα προς τα πάνω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Λεβαδειακός δεν μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Βέβαια, οι Βοιωτοί σκέφτονται το Πρωτάθλημα, αλλά απέναντι στον Άρη θα κάνουν το καλύτερο δυνατό στις δύο αναμετρήσεις. 

Η καλύτερη εθνική ομάδα στον κόσμο ήταν η Αργεντινή του Μαραντόνα, ο οποίος λειτουργούσε ως μέλος κι όχι ως σταρ κι ο Άρης όταν άρχισε να σκέφτεται να λειτουργεί ως ομάδα έδειξε άλλο πρόσωπο. Η ατομική ποιότητα φαίνεται όταν υπάρχει ομαδική προσπάθεια. Κανείς δεν μπορεί μόνος του να σηκώσεις στις πλάτες του μια ομάδα».

Για το γεγονός ότι δεν δίνονται από τις ομάδες ευκαιρίες στα δικά μας παιδιά: «Υπάρχουν ταλέντα στην Ελλάδα κι εμένα αυτό με χαρακτηρίζει. Έχω δουλέψει με πολλά παιδιά και έχω βγάλει πάνω από 20 και ενδεικτικά θα αναφέρω Κούτση και Μπάρκογλου. Υπάρχουν ικανοί άνθρωποι στη χώρα μας για να δουλέψουν με τα νεαρά παιδιά, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν δείχνουμε εμπιστοσύνη. 

Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ κάνει το αυτονόητο και δεν είναι εξαίρεση το γεγονός ότι παίζουν παιδιά από την ακαδημία του στην πρώτη ομάδα. Ο Τζίμας θα μπορούσε να σταθεί στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, αν ήμουν εγώ θα του έδινα ευκαιρίες. Οι μεγάλοι μπορούν να το κάνουν αυτό. Να τονίσουμε όμως ότι κανείς δεν μπορεί να προχωρήσει, αν δεν δουλέψει. Η Μπενφίκα είναι η νούμερο 1 ομάδα στην Ευρώπη σε πωλήσεις παικτών και πίσω της ακολουθεί η Πόρτο. Γιατί εκεί το κάνουν και εδώ όχι; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό’’.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.