Για την εικόνα του Άρη, τον Λεβαδειακό και τη μάχη του τίτλου μίλησε ο έμπειρος τερματοφύλακας, Νίκος Γκουλής, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».
Αναλυτικά όσα είπε:
Για την εικόνα του Άρη: «Ο Άρης είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. Πώς γίνεται να παρουσιάζει αυτή την εικόνα; Πώς είναι δυνατόν μια τόσο μεγάλη ομάδα να είναι έτσι; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Είναι ο Άρης, έχει ένα όνομα που είναι ψηλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει κόσμο, αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο κομμάτι στη Θεσσαλονίκη. Ποια είναι η δικαιολογία της ομάδας; Δεν έχουν καμία δικαιολογία οι υπεύθυνοι. Η διάθεση και η ενέργεια του κάθε παίκτη που είναι;».
Για την ομάδα του Λεβαδειακού: «Ο Λεβαδειακός έχει Κομπότη, έχει καλό προπονητή, καλούς παίκτες. Έφτιαξε μια ομάδα με καλό τιμ εντός και εκτός ομάδας και δίκαια βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται. Δεν έχει ούτε ένα κακό παιχνίδι φέτος. Ο Κομπότης κάνει σωστή διαχείριση, έβαλε στοπ στο θέμα αποχώρησης του προπονητή και επέλεξε καλούς παίκτες. Θα είναι έκπληξη να χάσει την τέταρτη θέση. Έχει ένα σύνολο νεαρών παιδιών που εξαρτάται από τους ίδιους το πόσο μεγάλη καριέρα θα κάνουν».
Για τη μάχη του τίτλου: «Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ μου αρέσουν, έχουν μια καλή εικόνα. Η ΑΕΚ έχει σκαμπανεβάσματα, έχει ποιότητα και θα τους συναγωνιστεί. Αυτοί οι τρεις θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Στον Παναθηναϊκό δεν ξέρω τι γίνεται. Πρέπει να πάρουμε ένα μέντιουμ να μας πει. Ποιος κάνει κουμάντο; Έχει ξοδέψει πολλά χρήματα ο Αλαφούζος; Ποιος έχει την ευθύνη;».