Γκουγκουλιάς: «Το ποδόσφαιρο ήταν το ψυχοφάρμακό μου, ο Καμαρά δεν ήταν αυτό που έψαχνε ο Αρης»

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς, και μίλησε για το φιλικό τουρνουά που έγινε στο Φίλυρο για να ενισχυθεί το Παιδικό Χωριό SOS, ενώ σχολίασε και την εικόνα του Αρη.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Εβαλα γκολ, κερδίσαμε 2-1 τον Ηρακλή, ένα τουρνουά που έγινε για να βοηθήσουμε το Παιδικό Χωριό SOS, είχε τεράστια ονόματα που θα ήθελα να παίξω μαζί τους, Βένος, Κούης, Φοιρός. Το ποδόσφαιρο σου δίνει χαρά και όταν το σταματήσεις είναι δύσκολο, ακόμη και σαν χόμπι σε βοηθάει για να ξεφεύγεις από τα προβλήματα. 

Πριν 1,5 χρόνο ήπια καφέ με τον Παύλο τον Δήμο και τον Τσουμάνη και τώρα οι δύο δεν βρίσκονται στη ζωή, δες τι συμβαίνει. Πρέπει να απολαύσουμε τη ζωή μας και να μην ασχολούμαστε με μικρά πράγματα. Και εγώ όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο, για 2-3 χρόνια δεν ήθελα να ακούσω για ποδόσφαιρο. Μου έβγαινε σε νευρικότητα, το ποδόσφαιρο ήταν το ψυχοφάρμακό μου, γκρίνιαζα πολύ όταν δεν έπαιζα ποδόσφαιρο. Είναι ένα επάγγελμα με ημερομηνίας λήξης. Πρέπει να δεις τι θα κάνεις μετά το ποδόσφαιρο και να κάνεις προσεκτικές κινήσεις για να μπορείς να ζήσεις την οικογένειά σου, δεν ξέρεις τι σημαίνει δουλειά όταν σταματάς γιατί έχεις αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο όλα σου τα χρόνια».

Για τον Αρη: «Τα τελευταία 2-3 χρόνια μας έδειξε πως έχει αλλάξει επίπεδο, φέτος δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα. Εγιναν ακριβές μεταγραφές, όπως ο Καμαρά, αλλά δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Το σέντερ φορ που θα βάλει 20 γκολ στο πρωτάθλημα. Δεν ήταν αυτό που έψαχνε ο Αρης».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.