Γκουγκουλιάς για απόφαση CAS: «Στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο στο γήπεδο»

Metrosport Team04 Μαρτίου 2022

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 για τη δικαίωση των "κίτρινων" στο CAS και για τις αλλαγές που έφερε ο Χερμάν Μπούργος στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απόφαση του CAS: «Νομίζω το άξιζε ο Άρης, ήταν μια αδικία μετά από τόσα χρόνια να αδίκησε και ξεκινάς το πρωτάθλημα στο -6, ήταν κρίμα για τον πρόεδρο και για τους ποδοσφαιριστές. 

Στο εξωτερικό πάνε μπροστά, εμείς πάμε πίσω. Να πηγαίνεις να ψάχνεις το δίκιο σου έξω και δικαιώνεσαι κιόλας, μιλάμε για δικαστήρια πιο αυστηρά».

Για τις αλλαγές του Μπούργος στον Άρη: «Άλλαξε σίγουρα τη ψυχολογία και φάνηκε και από τις δηλώσεις του, αυτό περνάει και στους ποδοσφαιριστές, ίδιοι παίκτες είναι, αλλαγή προπονητή έγινε, αλλά είναι τελείως διαφορετική η εικόνα.

Φαινόταν και δίπλα στον Σιμεόνε ότι ήταν ένας προπονητής που έχει πάθος, το μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές, ο Άρης έχει καλούς ποδοσφαιριστές.

Αγωνιστικά είναι οι ίδιοι παίκτες, άλλη ψυχολογία και πετύχαν και το γκολ. Στο ποδόσφαιρο δεν φτάνει να είσαι καλός ποδοσφαιριστής και να έχει καλή ομάδα, χρειάζεται και η καλή ψυχολογία, αυτό φαίνεται στο γκολ, γιατί αν δεν έχεις καλή ψυχολογία  δεν μπορείς να πετύχεις γκολ.

Έκανε κάποιες αλλαγές στο αγωνιστικό, δεν ταλαιπωρούσαν τόσο πολύ οι παίκτες τη μπάλα και να φεύγει πιο γρήγορα από τα πόδια τους. Πάντα τα αποτελέσματα κάνουν ένα ποδοσφαιριστή μάγκα.

Άλλαξε η ψυχολογία της ομάδας, πήρε και τους έξι βαθμούς και πρέπει να πούμε ένα μπράβο στους ποδοσφαιριστές, στη διοίκηση που γύρισε αυτή την εις βάρος του κατάσταση, αλλά και οι ποδοσφαιριστές να πετυχαίνουν την πρώτη νίκη και να είναι πάλι τελευταίοι στη βαθμολογία, αυτό ψυχολογικά παίζει μεγάλο ρόλο.

Ήταν και πονηρό προς τους αντιπάλους τους, γιατί έτσι όπως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα και πήρε τους έξι βαθμούς δεν το υπολογίζανε και οι υπόλοιπες ομάδες και βρέθηκε μπροστά. Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν παίζετε το ποδόσφαιρο μόνο στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.