Γκουγκουλιάς: «Σωστή η επιλογή Μάντζιου, αυτό λείπει από τον Άρη»

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2020

Υπέρ της επιλογής του Άκη Μάντζιου για τον πάγκο του Άρη τάχθηκε στο Metropolis 95.5 ο Γιώργος Γκουγκουλιάς.

Ο βετεράνος άσος του Άρη μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τις τελευταίες εξελίξεις στον σύλλογο και σύγκρινε τους Ματέο Γκαρσία και Γιάννη Φετφατζίδη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ενεργοποίηση του Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γκουγκουλιάς δήλωσε:

Για την πρόσληψη του Άκη Μάντζιου: «Μου αρέσει που ήρθε Έλληνας προπονητής στον Άρη χωρίς να θέλω να μειώσω τους ξένους. Ο Μάντζιος ξέρει την ελληνική πραγματικότητα, σε ποια ομάδα ήρθε, ήταν σωστή επιλογή. Έχει μια μεγάλη ευκαιρία για να ανεβάσει και το δικό του όνομα στην προπονητική».

Σύγκριση Ματέο Γκαρσία-Γιάννη Φετφατζίδη: «Στεναχωρήθηκα πολύ όταν έφυγε ο Ματέο. Ήταν παίκτης που και μάρκαρε και έδινε ασίστ και έβαζε γκολ. Ήταν ό,τι καλύτερο στον Άρη. Εύχομαι να είναι στην ίδια κατάσταση και να μη χρειαστεί να τον περιμένουμε καιρό για να έρθει στη φυσική κατάσταση των υπολοίπων ποδοσφαιριστών. Ο Φετφατζίδης είναι παίκτης ψυχολογίας. Στην καλή του μέρα θα κάνει το κάτι παραπάνω αλλά δεν μπορεί να σου πάρει ένα ματς μόνος του τους όπως ο Ματέο. Είναι διαφορετικοί ποδοσφαιριστές».

Για την ενεργοποίηση του Σούντγκρεν: «Το να προπονείσαι μόνος δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα. Μόνος σου, ό,τι και να κάνεις δεν μπορείς με τίποτα να φτάσεις στο επίπεδο μίας ομάδας. Εφόσον ο παίκτης δεν έφυγε θα έπρεπε να ήταν πιο έτοιμος. Έστω και τώρα μπορεί να μπει στις προπονήσεις κι αν είναι καλός να μπει»

Τι μεταγραφή θα έκανε αν ήταν προπονητής του Άρη: «Θα έπαιρνα σέντερ-φορ. Παρότι είναι νωρίς και ο Λόπεθ έβαλε γκολ, λείπει το εύκολο γκολ στον Άρη. Έχει τα χαφ ο Άρης αλλά δεν έχει έναν γκολτζή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.