Γκουγκουλιάς: «Προβλέψιμος ο Άρης, λείπει ένας σκόρερ»

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2020

Για την εικόνα του Άρη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την έλλειψη ενός παίκτη που έχει το εύκολο γκολ και το σύστημα του Άκη Μάντζιου μίλησε ο βετεράνος άσος του Άρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το επιθετικό πρόβλημα του Άρη: «Δεν είναι μόνο φέτος αυτό το πρόβλημα. Δημιουργεί πολλές φάσεις αλλά δεν βάζει γκολ. Έχει ανέβει επίπεδο, δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ. Σίγουρα λείπει ο Φετφατζίδης που μοίραζε ασίστ και έβαζε γκολ. Λείπει και ένας σκόρερ, που θα βάλει ένα εύκολο γκολ. Ένας παίκτης που σε μια δύσκολη μέρα θα έβαζε γκολ».

Για Ιντέγε: «Δεν είναι τυχαίο ότι οι Ντιγκινί και Γκάμα πέτυχαν τόσα γκολ. Η άμυνα έπεφτε πάνω στον Ιντέγε και ο άνοιγε δρόμους. Βοηθούσε αυτό ο Ιντέγε».

Για Άρης - Ολυμπιακός: «Ήταν μια κακή εικόνα απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που σου έδινε την ευκαιρία να κάνεις το βήμα παραπάνω. Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα πάρεις για να κάνεις τη διαφορά. Δίνει το δικαίωμα να βάλει ο αντίπαλος εύκολα την ευκαιρία να βάλει γκολ με λάθη που γίνονται ξανά και ξανά. Φάνηκε ότι δεν δουλεύτηκαν σωστά. Ο Άρης έχει δείξει ότι έχει ανέβει επίπεδο και έπρεπε να φοβόταν ο Ολυμπιακός. Γιατί να αλλάξω το στυλ παιχνιδιού μου γιατί θα παίξω με τον Ολυμπιακό; Μπορούσε να το κάνει ο Άρης. Ήταν μπροστά και μιλούσε όλη η Ελλάδα για εκείνον. Γιατί να μην αλλάξει το σύστημα του ο Ολυμπιακός; Έτσι παίζει ο Ολυμπιακός και δεν αλλάζει με όποιον και να παίζει. Ο Άρης είναι προβλέψιμος. Θα μαρκάρεις τον Μπρούνο Γκάμα. Πέρυσι δεν ήταν τόσο προβλέψιμος ο Άρης. Είχες και τον Φετφα που σε μια πολύ καλή ημέρα ήταν πολύ επικίνδυνος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.