Γκουγκουλιάς: «Ο Καρυπίδης αλλάζει επίπεδο τον Άρη - Ευκαιρία για την Ευρώπη»

Metrosport Team21 Ιουλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Γκουγκουλιάς.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη μίλησε αναφορικά με την ευρωπαϊκή αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων» με αντίπαλο τη Γκόμελ, όσα περιμένει να δει στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» αλλά και τις μεταγραφές που έκανε φέτος ο σύλλογος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και είναι ευκαιρία τώρα που έχει αλλάξει επίπεδο με τον Καρυπίδη, να προχωρήσει στην Ευρώπη. Ο Άρης έκανε τη διαφορά με ακριβούς και καλούς παίκτες και δείχνει στον κόσμο που στήριξε την ομάδα, πως πρέπει να στηρίξουν και τον ίδιο σε μία δύσκολη περίοδο οικονομικά για όλους, ενώ πληρώνει και χρήματα από παλιά και περιμένουν όλοι μία παρουσία και στην Ευρώπη. Στην επίθεση ο Άρης αλλάζει επίπεδο και παίρνει παίκτες που δεν έρχονται μόνο για τα χρήματα, αλλά και σε μία ομάδα που έχει κάνει καλό όνομα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Από τα φιλικά παιχνίδια που είδα μπορεί να μην δείχνει την πραγματικότητα και είναι δύσκολο και για τον προπονητή να ετοιμάσει την ομάδα αλλά και για το πρωτάθλημα, γιατί οι αναμετρήσεις αυτές είναι νωρίς και θα πρέπει να είναι έτοιμη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Πρέπει να πάρει ένα προβάδισμα σήμερα στο γήπεδο που θα υπάρχουν και οι φίλαθλοι και να πάρει πρόκριση στους ομίλους».

Για τον Χερμάν Μπούργος και το σύστημα που επιλέγει: «Σίγουρα είναι καλό, όπως και με τον κύριο Μάντζιο που του αξίζει ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας πέρσι που είχε και την αφαίρεση των 6 βαθμών στην αρχή της χρονιάς, ωστόσο με τον κύριο Μάντζιο ο Άρης ήταν προβλέψιμος και έπαιζε ένα σύστημα, κάτι που μπορεί να έγινε και επειδή δεν υπήρχε μόνο ο Καμαρά και δεν υπήρχε άλλος επιθετικός για να παίξει με δύο μπροστά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.