Γκουγκουλιάς: «Ο Άρης μπορεί να κάνει την ζημιά μέσα στην Τούμπα, θα βοηθήσει ο Καμαρά τον Γκρέι»

Metrosport Team02 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην επιθετικός του Άρη Γιώργος Γκουγκουλιάς και αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τι περιμένει από το παιχνίδι της Τετάρτης (4/1 20:00) στην εικόνα του Άρη στα ντέρμπι φέτος, αλλά και στους Νταρίντα, Καμαρά και Γκρέι.

Για τις μεσοεπιθετικές γραμμές των δύο ομάδων και την έλλειψη γκολ από τους παίκτες στα τελευταία παιχνίδια:
«Ο ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια έχει αποκτήσει την νοοτροπία του νικητή αλλά... με μισό μηδέν. Ο Άρης έχει βρει στα μάτια του Γκρέι έναν ικανό σέντερ φορ που έχει βάλει 11 γκολ και έχει δεχθεί κριτική κακώς κατά την άποψη μου. Έχει και παίκτες βέβαια όπως ο Μαντσίνι ή ο Πάλμα που έχουν πετύχει τα γκολ τους».

Για το τι περιμένει να δει από τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης:
«Πήρε το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα του κόντρα στον Παναιτωλικό, έστω και με 1-0 έδειξε καλή εικόνα. Πάει με άλλη ψυχολογία μέσα στην Τούμπα. Ότι έχει καλή ομάδα και καλούς ποδοσφαιριστές δεν αμφισβητείται από κανέναν. Το κακό είναι πως εμφανίζει δύο πρόσωπα ως τώρα, δηλαδή σε καλή μέρα μπορεί να κερδίσει τους πάντες και έπειτα δυσκολεύεται με ομάδες που έπρεπε να τις είχε κερδίσει και να είχε περισσότερους βαθμούς. Πάντως μπορεί να κάνει την ζημιά μέσα στην Τούμπα».

Για την αλλαγή εικόνας του Άρη στα ντέρμπι σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές:
«Τις προηγούμενες χρονιές οι ποδοσφαιριστές που υπήρχαν ταίριαζαν περισσότερο σε αυτό που ήθελε να παίξει. Υπήρχε ο Σάσα ως κόφτης, ο Ματίγια που κατέβαζε την μπάλα και υπήρχε και ο Καμαρά που ήταν ένας γρήγορος σέντερ φορ που είχε πετύχει πολλά γκολ στην κόντρα. Φέτος είναι διαφορετικός ο Άρης, μπορεί σε κλειστές άμυνες να πιέσει να κάνει φάσεις και να πετύχει γκολ».

Για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά και την επιστροφή του στον Άρη όπως όλα δείχνουν:
«Θα βοηθήσει πάρα πολύ τον προπονητή γιατί έχει διαφορετικά στοιχεία από τον Γκρέι. Δηλαδή να τρέχει περισσότερο, να μαρκάρει, να ανοίγει διαδρόμους. Πέρυσι αν ο Καμαρά είχε σέντερ φορ όπως ο Γκρέι δίπλα του θα ήταν ακόα καλύτερος. Μπορεί να δώσει ευελιξία στον Πάρντιου να παίξει διαφορετικά συστήματα είτε 4-4-2 είτε 4-2-3-1. Βλέπω να έρχεται το 4-4-2 σε ρόμβο γιατί ταιριάζει και στους δύο. Δεν ήταν τυχαίο ότι ο Ολυμπιακός τον πήρε με πολλά χρήματα ως διακριθέντα γιατί έκανε πολλές δουλειές στο γήπεδο».

Για την πιθανή χρησιμοποίηση του Νταρίντα κόντρα στον ΠΑΟΚ:
«Ταιριάζει να παίξει στο παιχνίδι μέσα στην Τούμπα. Δεν γνωρίζω την κατάσταση που βρίσκεται αλλά θα είναι σαν άσος στο μανίκι για τον προπονητή για να φέρει τον ΠΑΟΚ σε δύσκολη θέση. Γιατί ως τώρα ο Άρης είχε μόνο τον Ετέμπο ο οποίος είναι ευτυχώς σε καλή κατάσταση και βοηθάει πολύ, μάλιστα όταν δεν παίζει είναι κομβική απουσία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.