Γκουγκουλιάς: «Μήνυμα προς την κυβέρνηση η απεργία, έχουμε φτάσει να ελέγχουμε τους πελάτες μας»

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς, και μίλησε για την σημερινή απεργία στην εστίαση, τα προβλήματα που υπάρχουν ενώ σχολίασε και την κατάσταση του αγαπημένου του Αρη.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την απεργία στην εστίαση: «Ηταν ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση γιατί το μέτρο που έβαλαν σε εμάς να ελέγχουμε τους πελάτες μας αν έχουν ράπιντ τεστ αλλά και τις ταυτότητές τους, ενώ έχουμε πτώση τζίρου. Εγώ έχω self servive κατάστημα και δεν έχω έξω υπάλληλο. Τώρα με αυτά τα μέτρα πρέπει ο υπάλληλός μου να τρέχει πίσω από τους πελάτες για να δουν αν θα κάτσουν. Οι τουρίστες έρχονται και από πολλές χώρες τα πιστοποιητικά τους δεν περνάνε στο δικό μας σύστημα. Ηρθε τουρίστας τις προάλλες στο μαγαζί μου και μου είπε πως ψάχνει τρεις μέρες να φάει κάτι στη Θεσσαλονίκη».

Για τον Αρη: «Ο Αρης έχει αλλάξει επίπεδο, πρέπει να πάρει το τρίποντο με τον ΠΑΣ. Αν επιστρέψουν οι έξι βαθμοί που αφαιρέθηκαν, τότε θα είναι μεγάλο ψυχολογικό προβάδισμα για τη συνέχεια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.