«Όπως ο ΠΑΟΚ είχε τον Πρίγιοβιτς, έτσι χρειαζόταν και ο Άρης τον Μήτρογλου»

Metrosport Team30 Ιανουαρίου 2021

Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς κατέθεσε μέσω του Metropolis 95.5 την άποψη ότι ο Μήτρογλου θα «κουμπώσει» στον Άρη. «Είναι μεγάλη μεταγραφή. Ο Άρης έχει αλλάξει σελίδα, τέτοιες μεταγραφές δεν έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Ο Άρης άλλαξε τρόπο παιχνιδιού. Τον βλέπουμε, πλέον, να δημιουργεί φάσεις και να κάνει ευκαιρίες και νομίζω ότι ταιριάζει στο στυλ της ομάδας, αρκεί να μην χρειαστεί χρόνο γιατί είμαστε στη μέση του πρωταθλήματος» είπε αρχικά και συνέχισε: 

«Ο Άρης δεν έχει την εικόνα που είχε στην αρχή της σεζόν. Επεσε η απόδοσή του και εκεί έλειπε ο σέντερ φορ που στην κακή του μέρα θα έκανε την διαφορά. Όπως ήταν ο Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ, που έκανε κακό πρώτο γύρο και τον κράτησε όρθιο. Μέσα στο Χαριλάου ήταν κακός και με δύο γκολ του Πρίγιοβιτς πήρε τη νίκη. Αυτό έλειπε από τον Άρη. Με τον Παναθηναϊκό, βέβαια, ήταν καλός ο Άρης και... έκλεψε το ματς ο Παναθηναϊκός». 

Κατέληξε λέγοντας: «Ήταν ακόμη μία καλή κίνηση από τον πρόεδρο. Ο Άρης δείχνει ότι έχει γίνει ανταγωνιστικός. Ο Μήτρογλου έκανε το σωστό βήμα. Ο κόσμος διψάει για έναν τίτλο και είναι σημαντικό που το ξέρει και ο ίδιος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.