Γκουγκουλιάς: «Ρεαλιστική η 2η θέση για τον Άρη»

Metrosport Team26 Αυγούστου 2021

Ο βετεράνος επιθετικός του Άρη, Γιώργος Γκουκουλιάς, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τις μεταγραφικές κινήσεις των «κίτρινων», το πλάνο του Θόδωρου Καρυπίδη και την εικόνα που δημιουργεί στον Άρη, όπως και τον στόχο της 2ης θέσης στη Super League τον οποίο χαρακτήρισε ρεαλιστικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις μεταγραφές του Άρη και τον τίτλο πρωταθλητή μεταγραφών για τους «κίτρινους»:

«Λογικός είναι ο ενθουσιασμός. Έγιναν πάρα πολύ καλές και ακριβές μεταγραφές σε δύσκολους καιρούς. Άλλες ομάδες δεν κάνουν μεταγραφές, έχουν πρόβλημα. Ο κ. Καρυπίδης έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και κοιτά ακόμη πιο ψηλά».

Για το αν οι υψηλές προσδοκίες αυξάνουν την πίεση:

«Όταν παίζεις στον Άρη με τόσο βαριά φανέλα και τόσο κόσμο πάντα υπάρχει πίεση. Όλοι περιμένουν τον Άρη ψηλά στη βαθμολογία και στο Κύπελλο. Τώρα ένα παραπάνω που γίνονται τέτοιες μεταγραφές. Οι απαιτήσεις και του προέδρου που βάζει το χέρι στην τσέπη και του κόσμου που θα το δείξει και θα στηρίξει την ομάδα ανεβαίνουν».

Για το αν είναι ρεαλιστικός στόχος η 2η θέση:

«Να μιλάμε ρεαλιστικά. Να κοιτάμε βήμα-βήμα. Ο Άρης κάθε χρόνο κάνει ένα βήμα παραπάνω. Μου αρέσει αυτό. Δεν μου αρέσει το απότομα προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Κάνει στοχευμένες, καλές μεταγραφές, μετρημένες.

Όταν έχεις στόχους κάποια πράγματα δεν σου βγαίνουν πάντα. Ο Άρης κρατάει τον «κορμό», κρατάει τον προπονητή, είναι πολύ θετικό. Είχε ξεφύγει η κατάσταση με τους προπονητές να φεύγουν κάθε τρεις και λίγο. Όταν το ζούσαμε σαν παίκτες, κάθε προπονητής ήθελε να περάσει τη δική του φιλοσοφία, δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε σοβαρά.

Χαίρομαι που ο κ. Καρυπίδης προσπαθεί να έχει υγιή εταιρία τον Άρη, με λίγες καλές μεταγραφές, που δελεάζει τον κόσμο να πάρει διαρκείας. Και οι ποδοσφαιριστές που φεύγουν μιλούν με τα καλύτερα για τον Άρη. Είναι επιτυχία αυτό και φαίνεται. Εύχομαι επιτέλους ο κόσμος του Άρη να πάρει αυτό που του αξίζει. Είναι ρεαλιστικός στόχος η 2η θέση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.