Γκουγκουλιάς: «Απαράδεκτη η κίνηση του Τζαβέλλα - Έχω μία κόρη και δεν ξέρω τι είναι σωστό: Να την παίρνω στο γήπεδο ή όχι;»

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2022

Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς μίλησε στο Metropolis 95.5 για το τραγικό γεγονός με τη δολοφονία του Άλκη και τη νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ.

«Είναι τραγικές καταστάσεις. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μαζί και να γίνει πιο αυστηρή η δικαιοσύνη όπως στην Αγγλία. Μιλάμε για τρελά πράγματα. Έχω και εγώ μία κόρη, πέντε ετών, είμαι Αρειανός και δεν ξέρω τι είναι σωστό. Να την παίρνω στο γήπεδο ή όχι;» είπε αρχικά.

Για την κίνηση του Αραούχο υπογράμμισε: «Δείχνει και την προσωπικότητά του, πέρα από το ότι είναι καλός ποδοσφαιριστής. Τέτοιες περιπτώσεις ομορφαίνουν το ποδόσφαιρο. Τέτοιες κινήσεις δείχνουν ότι πάνω απ΄ όλα είναι η ζωή. Ήταν απαράδεκτη, από την άλλη, η κίνηση του Τζαβέλλα. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν παίζει ρόλο από ποια χώρα είσαι».

ΓΙα το αγωνιστικό σκέλος σημείωσε: «Στον Ιτούρμπε έχουν δοθεί ευκαιρίες. Κάποιες φορές ήταν σαν να έπαιζε ο Άρης με δέκα παίκτες, έχει σκαμπανεβάσματα. Δεν έκανε το παιχνίδι που  θα περιμέναμε, δεν πήρε πάνω του πολλές προσπάθειες. Η ΑΕΚ ήρθε με ένα σύστημα που βόλεψε τον Άρη και πήρε μία πολύτιμη νίκη. Φτάνει ψηλά στην βαθμολογία αν πάρει πίσω τους έξι πόντους. Είναι ένας άσος στο μανίκι του Άρη γιατί οι άλλες ομάδες δεν τους περιμένουν αυτούς τους βαθμούς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.