Γκουγκουλιάς: «Θέλουμε ένα αμυντικό χαφ, φαίνεται το κενό του Σάσα»

Metrosport Team12 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο πρώην άσος του Άρη, ο Γιώργος Γκουγκουλιάς. Ο βετεράνος επιθετικός αναφέρθηκε κυρίως στην μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Άρη για την πρόκριση, χωρίς όμως το τελικό αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό.

Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς στις δηλώσεις του υποστήριξε τα εξής:

«Πάλι φθάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε η ομάδα. Θέλαμε πολύ την πρόκριση. Ο Άρης δυστυχώς για μία ακόμη χρονιά δεν τα κατάφερε. 

Εχουν γίνει όμως πολλά βήματα προόδου. Ο κ. Καρυπίδης πήρε την ομάδα από χαμηλά και την ανέβασε επίπεδο. Η πικρία που μένει, είναι πως εξαιτίας ορισμένων λαθών, ο Άρης την πλήρωσε. Και στα δύο παιχνίδια. Αυτά τα μικρά λάθη, έκριναν την πρόκριση. Δεν τον ήθελε ενδεχομένως η μπάλα.

Τα λάθη πάντα θα υπάρχουν. Θα έλεγα πως οι μεταγραφές παικτών που ήρθαν, δεν βοήθησαν σε αυτά τα δύο παιχνίδια όσο θα έπρεπε. Είναι βέβαια νωρίς για να κρίνουμε. Προφανώς ήθελαν περισσότερο χρόνο στην διάθεσή τους. Άλλαξε πολύ ο κορμός της ομάδας. Βλέπω τον Γκρέι που έβαλε πέντε γκολ σε τέσσερα παιχνίδια, αλλά ενώ έδειξε πως έχει την έφεση στο σκοράρισμα, δεν βοήθησε όσο θα έπρεπε αμυντικά στα τρεξίματα, στο πρώτο παιχνίδι. Θέλουμε ένα αμυντικό χαφ. Φαίνεται το κενό του Σάσα.

Υστερούμε και στα μπακ. Δεν βρήκαμε ακόμη έναν Σούντγκρεν. Πάλι καλά που έμεινε ο Κουέστα στην ομάδα. Θα ήταν μία εντελώς διαφορετική ομάδα. Ο Πίρσμαν θέλει χρόνο. Οι παίκτες που ήρθαν την τελευταία στιγμή δεν είχαν χρόνο να προσαρμοστούν αμέσως στην ομάδα. Σίγουρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. 

Ο Γκρέι έβαλε πέντε γκολ και αυτό δείχνει πολλά. Πονούσε πολύ η ομάδα στο σκοράρισμα τα τελευταία χρόνια και με τον Καμαρά και με τον Ιντέγιε. Νομίζω ότι θέλει χρόνο η ομάδα. Και δυστυχώς δεν τον είχε, σε αυτά τα παιχνίδια με την Μακάμπι. Όταν έμειναν με 10 παίκτες οι αντίπαλοι, δεν είχαμε τη δυνατότητα για να τους κερδίσουμε. Ακόμη και οι αλλαγές που έκανε ο προπονητής στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, έγιναν πολύ αργά».

Όσο για τον Ζάχαβι και τα εγκώμια από τον Ιβιτς, ο Γκουγκουλιάς είπε: «Με τον Ιβιτς ήμουν συμπαίκτης για δύο χρόνια στον Άρη. Ο Ζάχαβι φαίνεται πως είναι επαγγελματίας, δείχνει πως είναι πιο επαγγελματίας από ποτέ. Είναι ο σταρ, όμως παίζει ακόμη και ως αλλαγή και δεν δυσανασχετεί. Είναι πολύ καλός παίκτης, κάτι που δεν έδειξαν οι δικοί μας παίκτες. Όσο για τον Ιβιτς, είναι ένας προπονητής που θα κάνει καριέρα. Από τότε ήταν δίκαιος, είχε αυτό το Σέρβικο να τον σέβεσαι, είχε αυτό το στυλ. Επαγγελματίας που ερχόταν στην προπόνηση νωρίς. Ήταν ένας σωστός επαγγελματίας παίκτης που το εξέλιξε και ως προπονητής. Ταιριάζει σε προπονητή αυτό που δείχνει και τα πάει πολύ καλά».

Για τη συνέχεια του Άρη στους δύο εγχώριους θεσμούς, ο Γκουγκουλιάς είπε: «Ο αποκλεισμός δεν θα αποσυντονίσει την ομάδα. Έχουμε κάνει καλές μεταγραφές. Εχουν έρθει καλές μεταγραφές. Σε κάθε παιχνίδι, ο Άρης θα γίνεται καλύτερος. Πονάει σε μία θέση η ομάδα και ο κ. Καρυπίδης προσπαθεί να το καλύψει. Ο Άρης μπορεί έναν τίτλο. Το Κύπελλο είναι ένας καλός στόχος για να διεκδικήσει. Λειτουργεί πολύ καλύτερα σαν ομάδα και οι κινήσεις που γίνονται είναι σωστές. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να προχωρήσει η ομάδα. Έχει αλλάξει επίπεδο η ομάδα, οι απαιτήσεις έχουν ανέβει πολύ. Και αυτό το αναγνωρίζει ο κόσμος, που γέμισε το γήπεδο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.