Γκουγκουλιάς: «Αυτές τις μεταγραφές θέλει ο Άρης, δεν ξέχασε την μπάλα ο Μήτρογλου»

Metrosport Team05 Ιουνίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Γκουγκουλιάς.

Ο βετεράνος επιθετικός του Άρη μίλησε για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και τον Κώστα Μήτρογλου.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Γκουγκουλιάς:

Για τον φετινό Άρη και τις μεταγραφές: «Πιστεύω ότι ο Άρης έχει γίνει καλό σύνολο και έχουν δεθεί οι παίκτες. Θέλει 4-5 ουσιώδεις μεταγραφές. Δε μου αρέσουν οι πολλές δοκιμές.

Θα έπαιρνα τερματοφύλακα, έναν στόπερ για βάθος αλλά δεν είναι τόσο επείγον, ένα αριστερό μπακ για να βοηθήσει και στα στόπερ. Δε θα έπαιρνα στο παίκτη στο κέντρο, υπάρχουν οι Σάσα, Ματίγια, Τζέγκο. Θα έπαιρνα έναν αντι-Μπερτόγλιο για να υπάρχει εναλλακτική. Όσο για επιθετικό, αναλόγως τι θα γίνει με τον Μήτρογλου».

Τι πιστεύει για τον Μήτρογλου: «Αν δεν ήταν σε αυτήν την κατάσταση δε θα ερχόταν στην Ελλάδα. Έχει δείξει την κλάση του. Είναι δύσκολη περίπτωση, είναι από τους χαρακτήρες που θέλουν ιδιαίτερη αντιμετώπιση. Πέρσι δεν έκανε και προετοιμασία είναι ό,τι χειρότερο να είσαι σε μια ομάδα και να μην υπολογίζεσαι. Να μη συμμετέχεις στις προπονήσεις και στα φιλικά. Το ξέρω κι εγώ που ήμουν ποδοσφαιριστής. Δεν φτάνουν οι ατομικές προπονήσεις αλλά ούτε και τα διπλά για να φτάσεις στο επίπεδο της ομάδας. Είναι δικαιολογία για την κατάστασή του. Αν κάνει προετοιμασία και φτάσει στο 80% θα βοηθήσει πολύ τον Άρη. Είναι δύσκολη θέση ο φορ για να βρεις παίκτη. Πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη και μπορεί να μη σου βγει όπως με τον Ιντέγε. Με τον τρόπο που παίζει ο Άρης βάζουν και τα χαφ γκολ, είναι πιο επιθετικός. Θυμάμαι και τον Ντιγκινί που σκόραρε πολύ. Ήταν λάθος η απομάκρυνση του. Η ομάδα έχει αλλάξει τρόπο και ένα σέντερ φορ όπως ο Μήτρογλου με κάποια γκολ θα πάρει ψυχολογία, δεν ξέχασε το ποδόσφαιρο. Αρκεί να τον κρατήσεις ζεστό».

Αν θα έπαιρνε ακραίο επιθετικό: «Θα έπαιρνα γιατί είναι πολλά τα παιχνίδια. Υπάρχει η Ευρώπη, το κύπελλο και αυτό φάνηκε φέτος. Χρειάζεται ένας ακόμα. Δεν χρειάζεται πολλούς αρκεί αυτοί που θα έρθουν να κουμπώσουν. Ο Άρης επέστρεψε πολύ δυνατά από τη Γ’ Εθνική, έχασε τη 2η θέση για λίγο και δείχνει ότι έχει αλλάξει επίπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.