Γκουγκουλιάς: «Άτυχος στο χτύπημα του ο Ουαγκέ - Το πλάνο επιστροφής του»

Metrosport Team23 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Γκουγκουλιάς. 

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός εξειδικευμένος στις παθήσεις άκρου ποδός και ποδοκνημικής τοποθετήθηκε αναφορικά με τον τραυματισμό του Μούσα Ουαγκέ, το χρονικό διάστημα της αποθεραπείας που θα χρειαστεί καθώς σχολίασε και το αν θα μπορεί να επιστρέψει στο επίπεδο που βρισκόταν κατά το παρελθόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: «Περιπτώσεις όπως του Ουαγκέ είναι πολύ σπάνιες εως ελάχιστες. Είχε τύχει πριν 10 χρόνια να κάνω επέμβαση σε τέτοιο τραυματισμό αλλά όχι σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Κάθε φορά που υπάρχει ένας τόσο σύνθετος τραυματισμός είναι καλό να υπάρχει συνεργασία για να βρεθεί η σωστή θεραπεία. Μετά την ολοκλήρωση της αποκατάστασης χρειάζεται ένας έλεγχος του ασθενούς επί δύο έτη».

Για την φάση του τραυματισμού του Ουαγκέ: «Όταν είδα την φάση του Ουαγκέ κατάλαβα ότι ήταν άτυχος γιατί αν το χτύπημα με τόση βία αν ήταν λίγο πιο κάτω θα είχε απλά ένα κάταγμα. Κάποια από τα στοιχεία που τραυματίστηκαν χρειάζονται ξεχωριστή θεραπεία από τα υπόλοιπα. Για αυτό και η δεύτερη επέμβαση αναμένεται να υπάρξει σε περίπου 3 μήνες και από εκεί θα φανεί σε τι επίπεδο θα μπορεί να σταθεί. Το καλό είναι ότι πλέον υπάρχουν νέες τεχνολογίες που μπορούν να βοηθήσουν την επέμβαση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.