Γκουερίνο: «Το διαζύγιο ΠΑΟΚ και Μάτος ήταν η καλύτερη λύση»

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2020

Για την προσφορά του Μάτος στον ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Νέτο Γκουερίνο. 

«Νομίζω ότι είναι ο καλύτερος δεξιός μπακ στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Τα νούμερα τα λένε όλα. Θέλω να δω αν υπάρχουν επιθετικοί που έχουν βάλει τα τελευταία χρόνια τόσα γκολ, όσα ο Μάτος. Είναι φίλος μου, αλλά το αφήνω στην άκρη και τον κρίνω σαν παίκτη. Ήταν άψογος, επαγγελματίας και πήγαινε στην προπόνηση 1,5 ώρα πριν» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο χρόνος θα δείξει αν είναι απώλεια. Από την δεξιά πλευρά με αυτό το σύστημα υπάρχει και ο Ροντρίγκο και ο Ουαγκέ. Πιστεύω ότι μπορούν να καλύψουν τα κενά. Ο Μάτος στα τελευταία παιχνίδια δεν έπαιζε πολύ, είχε κάνει ένα ταξίδι στην Βραζιλία λόγω του πατέρα του και είχε χάσει προπονήσεις. Το διαζύγιο ήταν η καλύτερη λύση και για τον εαυτό του και για τον ΠΑΟΚ.

Ο πατέρας του δεν πάει τόσο καλά με την υγεία του. Όταν είσαι μακριά δεν μπορείς να είσαι συγκεντρωμένος. Για τον πατέρα σου και την μάνα σου τα αφήνεις όλα στην άκρη. Είχε καλό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ και τώρα θα πάρει λιγότερα χρήματα. Ας το δούμε και από αυτή την πλευρά. Είναι επιλογές του καθενός. Έχει προσφέρει, όπως πρόσφερε στο παρελθόν και ο Λίνο. Εγώ ήμουν σε άλλες εποχές. Μακάρι να είχαμε τότε τις τωρινές ανέσεις»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.