Γκουερίνο: «Ο Τσίρο αγαπούσε το ποδόσφαιρο περισσότερο από τη ζωή του»

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νέτο Γκουερίνο, με τον Βραζιλιάνο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να μιλάει για την παρουσία του στον πάγκο του Δικεφάλου δίπλα στον Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών, ενώ έκανε και ειδική μνεία στον Λέο Μάτος, τον οποίο βράβευσε στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αρχικά για τον Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς, ανέφερε: «Να συλλυπηθώ την οικογένεια του, ο ίδιος ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος αγαπούσε το ποδόσφαιρο περισσότερο από τη ζωή του, εγώ ήμουν τυχερός που συνεργάστηκα μαζί του για ένα εξάμηνο με μία ομάδα με νεαρά παιδιά, σε δύσκολα χρόνια τότε για τον ΠΑΟΚ».

Για το γκολ στο Μαλίν - ΠΑΟΚ: «Είμαστε στον πάγκο 10 λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι και αναρωτιέται τι πρέπει να κάνουμε, ήθελε να τα παίξουμε όλα για όλα, τότε είχαμε προωθήσει την ομάδα μπροστά με τον Μιτσιμπόνα και τον Σκαρτάδο, έτσι μετά από 5 λεπτά ήρθε το γκολ. Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης μπορεί να έστειλαν 10 άτομα με ανακοπή στο νοσοκομείο. Ο Τσίρο είχε ένα λευκό κασκόλ, το είχε πάρει ως μόδα από την Ελβετία, πρόκειται και για έναν προσγειωμένο προπονητή, τότε να σκεφτεί ο κόσμος πως δεν είχαμε ούτε γυμναστή».

Ενώ για τον Λέο Μάτος, σημείωσε: «Μετά από τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟΚ πρόσφερε τα μέγιστα και να κατακτήσει τέσσερις τίτλους και χάρηκα που ήμουν μέρος αυτής της βράβευσης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.