Γκουερίνο - Μόκαλης για τα ΠΑΟΚ - Άρης του παρελθόντος: «Μαζευόμασταν μετά τους αγώνες και παίζαμε πόκα με φασόλια»

Metrosport Team09 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Μόκαλης αλλά και ο Νέτο Γκουερίνο.

Οι δύο πρώην δόξες του ΠΑΟΚ και του Άρη, μίλησαν για τις στιγμές του παρελθόντος που ζούσαν, ανέκδοτες ιστορίες μεταξύ τους κατά το παρελθόν, αλλά και για τη συνάντηση τους μετά από χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ο Κώστας Μόκαλης, σημείωσε: «Ήρθα και έφερα το καλοκαίρι στην Ελλάδα από την Καλιφόρνια. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα επιστρέψεις, εγώ το σκέφτομαι γιατί είμαι ''πετσί'' Ελλάδα. Όσο πιο μακριά είσαι, τόσο πιο πολύ σου λείπει. Αν γίνουν οι δουλείες που έχουμε προγραμματίσει θα ερχόμαστε πιο συχνά εδώ. Κάναμε ένα τραπέζι, με αρκετούς ανθρώπους μεταξύ αυτών και ο Νέτο Γκουερίνο με τον Χατζηπαναγή, αλλά ήταν μία μεγάλη παρέα. Έχω να τον δω πολύ καιρό τον Άρη, αλλά τον είδα προχθές. Μου άρεσε και δεν μου άρεσε, κάποιοι πήγαν πολύ καλά όπως ο Μπαντού Ν' Ντιαγέ. Δεν κοιτάει πίσω, προωθεί τη μπάλα και κοιτάει μπροστά στο γήπεδο».

Για να προσθέσει ο Νέτο Γκουερίνο: «Κρατάμε όλοι μαζί τις σχέσεις μας εδώ και πολλά χρόνια και δεν μας απασχολεί που ο ένας είναι ΠΑΟΚ και ο άλλος Άρης. Το ποδόσφαιρο δεν είναι εδώ για να μας χωρίζει. Μόλις τελείωνε ο αγώνας το 75΄, μαζευόμασταν στο σπίτι και παίζαμε πόκα με φασόλια που αγοράζαμε με 50 λεπτά και γινόταν μία ωραία παρέα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.