Γκουερίνο: «Ο Λουτσέσκου είναι στην ίδια θέση με εκείνη του Φερέιρα»

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νέτο Γκουερίνο, με τον Βραζιλιάνο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να μιλάει αναφορικά με την επιτυχία του Αμπέλ Φερέιρα στην Παλμέιρας, αλλά και τις δυσκολίες που υπάρχουν στον πάγκο του Δικεφάλου, όπως και τη θέση στην οποία βρίσκεται τώρα ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αρχικά ανέφερε για τον Φερέιρα: «Βγάζει πολύ καλή ενέργεια η ομάδα, έχει πολύ καλή διοίκηση και με την προσθήκη του Αμπέλ Φερέιερα, έφτασε σε αυτό το επίπεδο και αυτά που έκανε ο ίδιος λίγοι μπόρεσαν να τα κάνουν. Πιστεύω όμως ότι δεν θα αφήσει το έργο του, για να πάει στην Εθνική Βραζιλίας».

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Καταρχήν, όταν προσλαμβάνεις έναν προπονητή πρέπει να του εξηγείς το τι θέλεις να κάνεις, ενώ όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ ήρθε σε μία δύσκολη συγκιροία με νεαρούς ποδοσφαιριστές και με πωλήσεις, σε μία ομάδα που ο προπονητής βρίσκεται σε μία ηλεκτρική καρέκλα και ο Λουτσέκσου βρίσκεται τώρα στην ίδια θέση, βέβαια τον καλύπτει ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που πρόσφερε πριν 2 χρόνια. Δεν έχει  τους παίκτες, το ρόστερ και βρίσκεται ήδη πολύ πίσω από την κορυφή».

Ενώ για τον Αουγκούστο, υπογράμμισε: «Ο Αουγκούστο είναι καλός ποδοσφαιριστής, καλό παιδί αλλά λίγο νευρικός στον αγωνιστικό χώρο και μάλλον θα πρέπει να του δώσει κανένα χαλαρωτικό ο γιατρός της ομάδας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.