Γκουερίνο: «Ο ΠΑΟΚ πόνταρε στον Ζαμπά και δεν του δεν βγήκε - Πίστευε ότι όλα θα ήταν εύκολα»

Metrosport Team08 Αυγούστου 2022

Για το διαζύγιο με Ζαμπά και τον Αουγκούστο μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιρστής του ΠΑΟΚ, Νέτο Γκουερίνο, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το διαζύγιο με Ζαμπά: «Η συνταγή δεν βγήκε καλή. Όταν ήρθε, έδειξε προσόντα που θα μπορούσαν να τον κάνουν να ξεχωρίσει. Δεν προσαρμόστηκε καλά, ήρθε και ο τραυματισμός της και δεν μπόρεσε να συνέλθει. Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για εκείνον όταν γύρισε. Ήταν η καλύτερη λύση και για εκείνον και για τον ΠΑΟΚ. Αυτό το πέρασμα να του γίνει μάθημα.Όντας ξένος σε μια ομάδα, θα πρέπει να είσαι ο καλύτερος, δεν μπορείς να είσαι μέτριος. Ο ΠΑΟΚ πόνταρε σε έναν παίκτη και δεν του βγήκε».

Για τον χαρακτήρα του Ζαμπά: «Είναι 21 χρονών, είχε πολλά λεφτά και πίστευε ότι όλα είναι εύκολα. Δεν είχε κάποιον να τον βοηθήσει. Με ρωτούν στο δρόμο τι Βραζιλιάνος ήταν».

Για τον Αουγκούστο: «Είναι καλός με πολλά προσόντα αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί τα νεύρα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πολλές κίτρινες κάρτες που κοστίζουν».

Για τον Βιτάλ το όνομα του οποίου «έπαιξε» αλλά διαψεύστηκε από τον ΠΑΟΚ: «Αυτές οι μεταγραφές ενός ξένου από μια ελληνική ομάδα σε άλλη είναι δύσκολες. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένα κλικ πιο πάνω από τον Παναθηναϊκό και έχει άλλες απαιτήσεις».

Για τον ΠΑΟΚ: «Δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα. Έμεινε εκτός Ευρώπης, πρέπει να κατεβάσουν το κεφάλι τους και να βγάλουν τα προσόντα τους στον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.