Γκουερίνο: «Θα πρέπει να αλλάξει μυαλά και νοοτροπία ο Ζαμπά»

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», μίλησε ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος παίκτης του ΠΑΟΚ, Νέτο Γκουερίνο.

Ο πρώην παίκτης του Δικεφάλου σχολίασε την επιστροφή του Λέο Ζαμπά στην Τούμπα από την Βάσκο Ντα Γκάμα και κατέθεσε την άποψη του για τον συμπατριώτη του και το αν μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Metropolis 95,5:

Για τις σχέσεις του με τον Ζαμπά:

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολύ καλές σχέσεις αλλά δεν είμαστε και κολλητοί επειδή δεν βρισκόμαστε συχνά. Ήταν στην Βραζιλία και μιλούσαμε ελάχιστα.»

Για την επιστροφή του:

«Εγώ θέλω τον Ζαμπά όπως ήταν πριν από 2 χρόνια, εκείνο τον Ζαμπά χρειάζεται ο ΠΑΟΚ. Ο Λέο μετά τον τραυματισμό του δεν μπόρεσε να προσφέρει, καθώς δεν είχε επιστρέψει πλήρως. Χρειαζόταν λίγο χρόνο για να επανέλθει. Ακόμα και στην Βραζιλία δεν έχει φτάσει στο μέγιστο της απόδοσης του. Εύχομαι να έρθει υγιής και να αλλάξει μυαλά και νοοτροπία, όχι μόνο για να ανταποδώσει τον σεβασμό που του δείχνουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αλλά και να σκεφτεί όλους αυτούς του Βραζιλιάνους που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ και τίμησαν την φανέλα.

Για το αν μπορεί ο Ζαμπά να γίνει νέος Γκουερίνο για τον ΠΑΟΚ:

«Ας παίξει 10 χρόνια και να έχει την ίδια καταλληλόλητα που είχε ο Γκουερίνο. Εύχομαι να κάνει μια καινούργια αρχή και για να το καταφέρει θα πρέπει να τα έχει καλά με τον εαυτό του. Το βασικό στοιχείο για να πετύχει είναι αυτό. Το παρελθόν του μέσα στην Θεσσαλονίκη δεν είναι και τόσο καλό. Μακάρι η απουσία του στην Βραζιλία να τον έχουν αλλάξει και να βοηθήσει όντως τον ΠΑΟΚ. Έχει πολλά προσόντα αρκεί να τα χρησιμοποιήσει. Τον έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ ειδικά σε αυτή τη θέση, μπορεί να παίξει ένας με ένας και μπορεί να φτιάξει φάσεις.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.