Γκουερίνο-Φορτούλα: «Η Βραζιλία πέρασε σε άλλη εποχή-Θα περάσει η Σερβία»

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκαν ο Νέτο Γκουερίνο και ο Μλάντεν Φορτούλα και μίλησαν για τον αγώνα της Βραζιλίας με τη Σερβία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, την παρουσία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και τα φαβορί της διοργάνωσης.

Ο Νέτο Γκοευερίνο δήλωσε για το Μουντιάλ και τη Βραζιλία: «Νομίζω ότι στα δυο επόμενα δε θα παίξει ο Νεϊμάρ για να είναι ΟΚ στην επόμενη φάση. Σε μια διοργάνωση όταν παίζουμε στο πρώτο παιχνίδι δε σου βγαίνουν πάντα οι προσπάθειες, τα τελειώματα, είμαστε λίγο κουμπωμένοι. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε μία διαφορετική Βραζιλία, κέρδισε δίκαια και πρόσφερε και θέαμα. Από τους 22 παίκτες οι 15 αγωνίζονται στο εξωτερικό αυτό έχει τη σημασία λόγω νοοτροπίας και σοβαρότητας. Η Βραζιλία πέρασε σε άλλη εποχή. Και όταν έχεις ποδοσφαιριστή 70 εκατομμυρίων σαν τον Γκάμπριελ Ζεσούς στον πάγκο είναι πολύ σοβαρό. Είναι σαν να είχαμε εμείς τότε τον Κούδα στον πάγκο. Αφήνουνε έξω τον εγωισμό τους, παίζουν για τη Βραζιλία και ο ένας για τον άλλο».

Για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Ο Ζίβκοβιτς γυρνούσε και βοηθούσε να μην φτάσει η μπάλα στον Βινίσιους. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η Βραζιλία ήταν φωτιά, όλες οι φάσεις βγήκαν από εκεί. Παρότι η Σερβία περίμενε στα 40 μέτρα, η Βραζιλία βγήκε 2 τετ α τετ με τον Βινίσιους. Φαίνεται η ποιότητα και η Βραζιλία έκανε αυτά που έπρεπε».

Αν τα φαβορί είναι η Βραζιλία και η Ισπανία: «Θα έλεγα όχι γιατί οι μεγάλες δυνάμεις κοιτάνε παιχνίδι με παιχνίδι. Εγώ πιστεύω ότι και η Γερμανία και η Αργεντινή θα περάσουν στην επόμενη φάση».

Από την πλευρά του ο Μλάντεν Φορτούλα υποστήριξε ότι η Σερβία θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Μουντιάλ.

«Κι εγώ δεν ξεγράφω τη Σερβία γιατί αυτή την ήττα λίγο πολύ την περιμέναμε και η Βραζιλία έδειξε πολύ σοβαρή ενώ ξεκίνησε φλύαρα. Παίζανε πολύ ωραία, το σκορ τους αδικεί παρά το ότι η Σερβία ήταν καλή στο πρώτο, είχαμε καλό τερματοφύλακα αλλά το κέντρο μας πρόδωσε. Οι αλλαγές δεν βγήκαν. Η Βραζιλία δεν κερδίζεται. Για μένα φαβορί είναι Βραζιλία και Γαλλία. Είμαι σίγουρος ότι θα περάσει η Σερβία, θα κερδίσουμε το Καμερούν και την Ελβετία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.