Γκουαρδιόλα για την αλλαγή του Χάαλαντ με τη Λειψία: «Τον έβγαλα για να μην σπάσει το ρεκόρ του Μέσι»

Metrosport Team18 Μαρτίου 2023

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν σε ακόμη μια αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι ασταμάτητος, πετυχαίνοντας ακόμα ένα χατ τρικ στην επικράτηση επί της Μπέρνλι για το FA Cup. Μετά το τέλος του αγώνα ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για τον Νορβηγό.

Ο 22χρονος φορ στο παιχνίδι με τη Λειψία για τη φάση των "16" του Champions League πέτυχε πέντε τέρματα, με τον Ισπανό τεχνικό να τον αντικαθιστά, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν πολλές αντιδράσεις στα social media για την αλλαγή του Νορβηγού, καθώς του στέρησε την ευκαιρία να γράψει ιστορία στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και να σπάσει το ρεκόρ του Λιονέλ Μέσι, οποίος είχε πετύχει πέντε γκολ κόντρα στη Λεβερκούζεν το 2012.

Ο Γκουαρδιόλα έπραξε το ίδιο και σήμερα και μετά το τρίτο γκολ του Χάαλαντ τον έκανε αλλαγή. Μετά τον αγώνα με τη Μπέρνλι ο Ισπανός τεχνικός ρωτήθηκε για αυτή του την απόφαση, δίνοντας μια χιουμοριστική απάντηση: «Οκτώ γκολ σε τέσσερις μέρες. Έπαιξα έντεκα χρόνια στη Μπαρτσελόνα και σκόραρα έντεκα γκολ. Αυτό που έκανε είναι απίστευτο. Τον έβγαλα σήμερα μετά τα τρία γκολ για να μην σπάσει το ρεκόρ του Μέσι, αυτός ήταν ο λόγος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.