Γκόρτσιανουκ: «Ζουν στην Ουκρανία ο Ρώσος πατέρας μου και η Ουκρανή μητέρα μου»

Metrosport Team24 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ζένια Γκόρτσιανουκ.

Ο 34χρονος βολεϊμπολίστας του Άρη που κατά το παρελθόν είχε περάσει από τον ΠΑΟΚ μίλησε για τα όσα λαμβάνουν χώρα στην Ουκρανία, καθώς εκεί ζει η οικογένεια του, με την μητέρα του να είναι Ουκρανικής καταγωγής ενώ ο πατέρας του είναι από το Ροστόφ αλλά ζει επί σειρά ετών στην Ουκρανία. 

Αναλυτικά τα Metropolis 95.5:

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία: «Ακουγόταν για ημέρες ότι θα γίνει κάτι, στις 5 το πρωί με πήρε η αδερφή μου να μου το πει, τα αμάξια έτρεχαν να φύγουν μακριά από την εμπόλεμη ζώνη. Οι γονείς μου ζουν στο Χάρκοβο, υπάρχουν πυροβολισμοί, βόμβες και ο κόσμος ψάχνει τα υπόγεια για φαγητά. Γενικότερα είναι ψύχραιμοι γιατί το περίμεναν, αλλά δεν το πίστευαν ότι θα συμβεί. Ο κόσμος κρύβεται στο μετρό ενώ όσοι έχουν εξοχικές κατοικίες είναι τυχεροί».

Για την οικογένεια του στην Ουκρανία: «Στην οικογένεια μου ο πατέρας μου είναι Ρώσος και η μητέρα μου Ουκρανή, έχω φίλους που είναι στα σύνορα και αυτή η κατάσταση είναι κάτι που δεν το θέλει κανένας. Πάντα την πληρώνει ο λαός, ενώ εγώ όσο μπορώ να έχω επικοινωνία μαζί τους, παραμένω ήσυχος. Τώρα μπορούν να φύγουν μόνο άνθρωποι άνω των 60 όπως και μικρά παιδιά. Ο πατέρας μου ήρθε από το Ροστόφ στην Ουκρανία εδώ και 40 χρόνια...»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.