Φιλόδοξος ο Γκορτεζιάνι: «Ελπίζω να πείσω τον Λουτσέσκου!»

Metrosport Team28 Ιουνίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Βασίλης Γκορτεζιάνι και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά για την Κ-19 του Δικεφάλου, την αποχώρηση του Γκαρσία, ενώ επεσήμανε πώς θα δώσει το 100% στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας ώστε να πείσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τον κρατήσει.

«Δεν είναι εύκολο πράγμα να παίρνεις ένα Πρωτάθλημα κάτω από τέτοιες καταστάσεις. Είναι  πολύ δύσκολο να είσαι αήττητος για 86 συνεχόμενους αγώνες. Είναι μια ομαδική δουλειά. Είμαι χαρούμενος που είμαι σε αυτό το γκρουπ ποδοσφαιριστών που είναι μέσα στο αήττητο και ευελπιστώ να διατηρηθεί και του χρόνου. Είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου και δίνω το 100% στους αγώνες. Ο Τζόλης και τα άλλα παιδιά που ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα μου δίνουν κίνητρο και μένα για να το πετύχω».

Για την αποχώρηση του Γκαρσία και την έλευση του Μαλεζά:

«Ήταν δύσκολο για εμάς η αποχώρηση του Γκαρσία, αλλά  καταφέραμε να διατηρήσουμε τα σκήπτρα. Ο κ. Μαλεζάς μπορεί να καταφέρει περισσότερα και είναι πολύ καλός προπονητής». 

Για το αν θα είναι στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ:

«Θα είμαι στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας και ελπίζω να πείσω τον Λουτσέσκου για να με κρατήσει. Αν δώσω το 100%, θα γίνει. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου. Κοιτάω τον Λεβαντόφσκι που θεωρείται κορυφαίος επιθετικός αυτή την στιγμή στον κόσμο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.