Γκονζάλες: « Το κύπελλο είναι αυτό που μας έμεινε, να μην κλείσει η χρονιά με άδεια χέρια»

Metrosport Team24 Μαΐου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Τόνι Γκονζάλες που αναφέρθηκε στον σημερινό (24/5 20:30)  τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, στο Πανθεσσαλικό, δηλώνοντας την πίστη του πως οι «ασπρόμαυροι» θα κατακτήσουν το τρόπαιο, ενώ απάντησε και στο δίλημμα Λουτσέσκου ή Αλμέιδα


Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metropolis 95.5: 

Για το αν πιστεύει οτι ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το Κύπελλο: «Εϊναι αυτό που μας έμεινε. Και πιστεύω αυτό είναι υπέρ μας. Η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα και εμείς θέλουμε να μην κλείσει η χρονιά με άδεια χέρια».

Για τις δηλώσεις Λουτσέσκου, πως η ΑΕΚ είναι το φαβορί: «Αν θυμάστε ο Γκουαρδιολα έδινε φαβορί την Ρεαλ Μαδρίτης. Αυτό είναι θετικό για να φεύγει η πίεση απο πάνω σου. Όλοι ξέρουμε πως λειτουργεί η ψυχολογία μέσα στα αποδυτήρια. Αν θέλεις να ελαφρύνεις τους παίκτες σου, είναι καλύτερα να ρίξεις το βάρος στον αντίπαλο. Η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα πριν λίγες μέρες και γι'αυτο είναι φαβορί. Αν δεν το είχαν κατακτήσει, θα ήταν ο ΠΑΟΚ φαβορί λόγω των προηγούμενων τελικών». 

Για το τι αισθάνονται οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά απο αυτές τις δηλώσεις: «Θα θέλουν αποδείξουν πως η ΑΕΚ δεν είναι φαβορί. Θα θέλουν να δώσουν το 200%. Είναι ένας τελικός και είναι 11 εναντίον 11 γιατί να μην το κατακτήσουν;»

Για το αν πιστεύει πως οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν ακούσει τις δηλώσεις Λουτσέσκου: «Δεν πιστεύω να το έχουν ακούσει. Και να το έχουν ακούσει, θα δημιουργηθεί μια χαλαρότητα. Αυτοί μας φοβούνται με κάποιον τρόπο, θα είναι πιο αμυντικογενείς  και ο Λουτσέσκου θα θελει να πιέσει πιο ψηλά στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αλμέιδα και ο Λουτσέσκου γνωρίζονται πολύ καλά».

Για τις πιθανότητες κατάκτησης μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: « 60% για ΠΑΟΚ και 40% για ΑΕΚ. Επειδή η ΑΕΚ έχει πάρει ήδη ένα τρόπαιο. Σε όλη την διάρκεια της χρονιάς η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και είχε πιο σταθερή πορεία, αλλά είναι ενα παιχνίδι ο τελικός και εκεί κρίνονται όλα».

Στο δίλλημα Λουτσέσκου ή Αλμέιδα, ο Γκονζάλες απάντησε: «Λουτσέσκου! Ο Αλμέιδα έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα. Ο Λουτσέσκου έχει πάρει πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και έχει κατακτήσει και Κύπελλα. Όταν ο Αλμέιδα θα φτάσει σε αυτό το επίπεδο, τότε θα μπορούμε να τους συγκρίνουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.