Γκονζάλεζ: «Να μάθει ο ΠΑΟΚ από την ήττα - Θα δώσει πολλά ο Τζόλης»

Metrosport Team27 Νοεμβρίου 2020

Μια μέρα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία απέναντι στην Αϊντχόφεν, ο Τόνι Γκονζάλεζ φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου, σχολίασε το χθεσινό παιχνίδι ενώ έκανε και ιδιαίτερη αναφορά και στα ποιοτικά στοιχεία του Χρήστου Τζόλη.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για την ήττα του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν: «Καταρχάς από την στιγμή που προηγηθήκαμε 0-2, η ήττα φαίνεται πιο βαριά και πονάει περισσότερο. Πρέπει να γίνει μάθημα πως δεν χαλαρώνουμε, το παιχνίδι διαρκεί 90 λεπτά. Οφείλουμε να δούμε τι έφταιγε στην άμυνα, έχει καιρό να δεχθεί ο ΠΑΟΚ τρία γκολ. Από τις ήττες ο προπονητής βλέπει τι φταίει. Τώρα πρέπει να κάνουμε δυο νίκες για να περάσουμε στην επόμενη φάση του Europa League. Με την ισοβαθμία ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από την ολλανδική ομάδα και αυτό είναι το θετικό της υπόθεσης. Από εκεί και πέρα θα περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν και οι ομάδες του ομίλου στα μεταξύ τους παιχνίδια».

Για την έλλειψη αριστερού μπακ χθες: «Δεν μπορούμε να σταθούμε εκεί. Για αυτό κάνουμε ένα ρόστερ με 25 παίκτες ώστε ο ΠΑΟΚ να συμμετέχει σε τρεις διοργανώσεις και να μην πονάει. Σίγουρα ο Γιαννουλης είναι πολύτιμος παίκτης για τον ΠΑΟΚ αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό για την ομάδα».

Για τον Τζόλη: «Ο Τζόλης μας δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει γερές βάσεις στις ακαδημίες του. Οι προπονητές δουλεύουν πολύ καλά αλλά πρέπει να προσέχουμε. Τα πόδια στην γη, και να μην παίρνει αέρα το μυαλό του παιδιού. Με αυτά που μας δείχνει φέτος θα δώσει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να υπάρξει σωστή διαχείριση και όλα θα πάνε καλά. 

Κατέληξε λέγοντας: «Δεν πρέπει να κοιτάμε το μπάτζετ των δυο ομάδων. Είναι 11 εναντίον 11 και από εκεί και πέρα εφαρμόζεις ότι σου λέει ο προπονητής σου. Με 0-2 οφείλεις να είσαι προσεκτικός για να κερδίσεις και κυρίως για να μην χάσεις. Ο ΠΑΟΚ με ισοπαλία χθες θα ήταν πολύ καλά, θα είχε το πάνω χέρι για την πρόκριση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.