Γκονζάλες: «Πολυτέλεια ο Βαρέλα για τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα!»

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Τόνι Γκονζάλες.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, σκιαγράφησε τη φετινή πορεία των «ασπρόμαυρων» μιλώντας τόσο για το ρόστερ που έχει να διαχειριστεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όσο και για το αποψινό παιχνίδι του Conference League με αντίπαλο την Κοπεγχάγη στη Δανία, (19:45, METROPOLIS 95.5 -METROSPORT.GR, Cosmote Sport 3HD).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά για τις επιλογές στην άμυνα: «Μάλλον ο Βιεϊρίνια δεν θα αγωνιστεί σήμερα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ με τις επιλογές του δείχνει ότι βάζει σε προτεραιότητα το παιχνίδι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Οι ποδοσφαιριστές που είναι μεγαλύτερης ηλικίας χρειάζονται ειδική διαχείριση».

Για να προσθέσει αναφορικά με τον Βαρέλα: «Ο χρόνος περνάει για όλους. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει παρελθόν, πρέπει να ζούμε το τώρα. Τι μπορεί να κάνει ο Βαρέλα, δεν τον γνωρίζουμε τώρα, τον ξέρουμε χρόνια. Είναι ένας στόπερ πολυτελείας για το Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δε νομίζω να ήταν στις πρώτες επιλογές στην Ιταλία».

Επιπλέον, για το δίδυμο τον στόπερ, υπογράμμισε: «Το ιδανικό δίδυμο, προκύπτει από το σύστημα. Στο 4-3-3 ή 4-2-3-1 του ΠΑΟΚ, πρέπει να υπάρχει ένας νεαρός με έναν έμπειρο. Όπως ο Πουγιόλ με τον Πικέ, όπως ο Κοντρέρας με τον Μαλεζά. Αλλά όλα εξαρτώνται και από τον αντίπαλο, τι παίκτες έχει και αυτός μπροστά του».

Για την κριτική στους ποδοσφαιριστές: «Εμείς στην Ισπανία έχουμε το έθιμο της ταυρομαχίας. Αλλά από την κερκίδα φαντάζει εύκολο να σκοτώνεις τον ταύρο, όπως και είναι εύκολο να κρίνεις έναν ποδοσφαιριστή από έξω. Δεν είναι μηχανάκια, δεν είναι ρομπότ, χρειάζονται όλοι χρόνο για να εξελιχθούν και να δείξουν ότι μπορούν, όλοι δικαιούνται μία κακή ημέρα στη δουλειά. Ο Τέιλορ, τόσο για τον ίδιο , όσο και για τον ΠΑΟΚ, θέλει να κάνει μία καλή χρονιά. Τώρα είναι η ευκαιρία του Λύρατζη να κερδίσει έδαφος».

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Κοπεγχάγη: «Το 2003 με τη Μαγιόρκα κερδίσαμε εκεί μέσα, είναι μία έδρα δύσκολη της Κοπεγχάγης, αλλά γιατί να μην τα καταφέρει ο ΠΑΟΚ;»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.