Γκονζάλες: «Δεν περίμενα τον Τόμας για τον ΠΑΟΚ, θα προσφέρει ο Μίνα στον Άρη»

Metrosport Team07 Ιουλίου 2022

Για τον Σάντι Μίνα και τον Μπράτον Τόμας μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Τόνι Γκονζάλες, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». Ο Ισπανός γνωρίζει τους δύο παίκτες, με τον πρώτο να βρίσκεται στο στόχαστρο του Άρη και τον δεύτερο να ετοιμάζεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Σάντι Μίνα: «Είναι ένας καλός σέντερ φορ. Έχει περάσει από μεγάλες ομάδες. Έχει πρόβλημα με τη δικαιοσύνη τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα που θα έρθει».

Για τον Μπράτον Τόμας: «Είμαστε από το διπλανό χωριό. Τον γνώριζα από κοινούς φίλους. Ήταν στις ακαδημίες της Μαγιόρκα, έκανε το ντεμπούτο του στη Segunda. Έκανε καλή μεταγραφή στη Γαλλία, στη Ρεν, αλλά δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά. Επέστρεψε ως δανεικός στην Οσασούνα και πέρυσι ήταν στη Μάλαγα. 

Είναι ένας παίκτης που αν είναι συγκεντρωμένος μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ. Όταν ένας επιθετικός ξεκινά και βάζει γκολ, όλα καλά θα πάνε. Θα έλεγα ότι μπορεί να κάνεις έρευνα σε παίκτες που παίζουν στην Primera. Δεν θα πήγαινε το μυαλό μου σε αυτόν για τον ΠΑΟΚ. Μπορεί ο Μπράτον να είναι καλύτερος από τον Μίνα. Δεν ξέρουμε τι θα κάνουν στο γήπεδο. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Για παράδειγμα, θυμάμαι ο Άρης είχε φέρει τον Αμορόζο και απέτυχε. Εμείς είχαμε τον Μίετσελ που έκανε καλή χρονιά και πήρε μεταγραφή στη Γερμανία».

Ο Γκονζάλες αναφέρθηκε στην περίπτωση του Κούτσια: «Προτιμώ να δώσουμε προτεραιότητα στα ελληνόπουλα. Έχουμε παίκτες που πρέπει να δείξουν την αξία τους ενώ εδώ τους υποτιμάμε. Αν ήμουν προπονητής στον ΠΑΟΚ, θα πήγαινα στον Γκαρσία και θα έλεγα τι έχουμε και τι δεν έχουμε. Προσωπικά θα μάζευα από την κ17 μέχρι την Β΄ ομάδα τα καλύτερα πέντε παιδιά, θα τα έκανε προσωπική προπόνηση και θα έβλεπα αν μπορούν να μπουν στην πρώτη ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.