Γκολίτσης: «Στόχος η άνοδος στη Volley League, θα είναι δυνατό το φετινό πρωτάθλημα»

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Αρη, Σπύρος Γκολίτσης, και μίλησε για την προσπάθεια ανόδου της ομάδας του στη Volley League, τα φαβορί στο φετινό πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας αλλά και τη μεταγραφή του Αλμπο.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το αν ο Αρης μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας: «Στόχος είναι η άνοδος, δεν την παίρνει μόνο ο πρώτος αλλά και ο δεύτερος και υπό προϋποθέσεις και ο τρίτος. Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα, έχουν ενισχυθεί όλες οι ομάδες, έχει 2 ξένους η κάθε ομάδα, υπάρχουν ομάδες με ιστορία. Πήγασος Πολίχνης, Πιερικός, Ορεστιάδα, Σάμος έχουν καλές ομάδες εκτός από Αρη, Καλαμάτα, Αριστοτέλη Σκύδρας. Ελπίζω να υπάρχει και η ανάλογη προβολή και από την ομοσπονδία και από τα ΜΜΕ, έχει αξιόλογους αθλητές, ομάδες περιφερειακά της χώρας και αξίζει να το παρακολουθήσει ο κόσμος».

Για τη μεταγραφή του Αλμπο: «Ο Κουβανός έπαιξε στον ΠΑΟΚ για 2,5 μήνες, πέρυσι έπαιζε στην Αίγυπτο, πρόπερσι στην Κύπρο, τον ξέρω, υπάρχει μια προσωπική σχέση και οι ιδιαίτεροι δεσμοί του με τη Θεσσαλονίκη έκαναν πιο εύκολη την απόφασή του. Να ευχαριστήσω τον Λευτέρη Αρβανίτη, τον πρόεδρο του ΑΣ Αρη, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και γενικά για την βοήθεια που παρέχει στο ανδρικό τμήμα βόλει του Αρη. Είμαστε σε μια προσπάθεια αναγέννησης του Αρη, θέλουμε η ομάδα να ανέβει στην πρώτη κατηγορία και να σταθεί αξιοπρεπώς στην πρώτη κατηγορία. Ο Αλμπο αύριο αναμένεται στην πρώτη προπόνηση με την ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.