Γκολιδάκης: «Στη πολιτική πρέπει να πηγαίνει ο ικανότερος, όχι ο πιο γνωστός»

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκαν οι Πέτρος Κωνσταντινέας και Διαμαντής Γκολιδάκης ,σχολιάζοντας την ανάμειξη πρώην αθλητών στη πολιτική σκηνή και την πρόθεσή τους να κατέβουν στις επερχόμενες εκλογές. Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσαν στον αέρα του Metropolis 95.5: 

Αρχικά τον λόγο πήρε ο κ. Κωσταντινέας λέγοντας πως: «Πολλές φορές τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Όλα κρίνονται στην πράξη ανάλογα με το τι προσφέρει ο καθένας, που έχει περάσει από οποιοδήποτε πόστο. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζουμε πως δεν μπορεί να μας λύσει ένα οικοδομικό θέμα ένας καρδιολόγος, χωρίς να θέλω να προσβάλω τον κ.Γκολιδάκη, ,από ότι μπορεί ένας ελεύθερος επαγγελματίας ή ένας πρώην αθλητής. Έχει επικεντρωθεί η αριστεία όχι ως προς το ποιος δουλεύει κάποιος στην πολιτική, αλλά ως προς το φαίνεσθαι. Και αυτό είναι το μεγάλο λάθος.

Παράλληλα, για την δική του εμπλοκή στη πολιτική σκηνή αποκάλυψε πως: «Εμένα πολιτικός μου προϊστάμενος είναι ο λαός. Αν θέλει ο λαός, θα κατέβω. Αν δεν θέλει, δεν θα το κάνω. Θα αποφασίσουνε τα όργανα και ότι μου πούνε οι πολίτες. Υπάρχουν κάποια νομικά προβλήματα λόγω της εργασίας μου. Αν λυθεί αυτό το πρόβλημα θα κατέβω. Σε κάθε περίπτωση, ευελπιστώ να κάνουμε πράγματα ουσίας».
Στη συνέχεια, ο γνωστός καρδιολόγος Διαμαντής Γκολιδάκης υποστήριξε πως: «Εγώ θεωρώ ότι όλοι μπορούμε συμβάλουμε από την πλευρά του και να βοηθήσουμε τους πολίτες. Εγώ ως γιατρός στον αθλητισμό, δεν αποκλείω αθλητές γιατί είναι πολύ αξιόλογοι ως προσωπικότητες και θα μπορούσαν να προσφέρουν, ο καθένας ανάλογα με την περίσταση. Αυτό που απαιτεί η κοινωνία είναι ένα πρότυπο «πολίτη-πολιτικού» που είναι μέσα στα πράγματα και καθημερινά βιώνει τα προβλήματα της πόλης, ώστε να μπορεί να τα λύσει

Πλέον η Θεσσαλονίκη έχει πολλά ζητήματα που λιμνάζουν. Αυτό που χρειάζεται η πόλη είναι ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Πρέπει να βρούμε τη χρυσή τομή, ώστε στην πολιτική να πηγαίνει ο ικανότερος όχι ο περισσότερο γνωστός».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.