Γκολάρες Αντρέ Βιεϊρίνια: Δε φταίει αυτός, «φταίει»... το λεπτό!

Χάρης Δημαράς30 Νοεμβρίου 2020

Από νωρίς, πριν το ματς με τη Λαμία, είχε διαίσθηση ότι θα σκοράρει ο Αντρέ Βιεϊρίνια... Και όταν είδε το χρονόμετρο και την μπάλα να στήνεται έξω από την περιοχή των Φθιωτών, κατάλαβε πως πιθανότατα αυτή η διαίσθηση θα εκπληρωθεί. 

Το χρονόμετρο λοιπόν «έγραφε» 64ο λεπτό στο 0-2 και το συγκεκριμένο λεπτό είναι συνυφασμένο με τις γκολάρες του Πορτογάλου την τελευταία διετία. Θα μπορούσε λοιπόν να μην... μπει η μπάλα μέσα; Δύσκολα! Δεν ήταν στο χέρι της, άλλωστε...

«Δε φταίω εγώ, το λεπτό φταίει!», έλεγε χαριτολογώντας ο Βιεϊρίνια μετά το ματς. Βλέπετε πέντε γκολάρες που πέτυχε τα τελευταία χρόνια μπήκαν μεταξύ 64ου και 65ου λεπτού. Τι τα θέλετε... Σε εκείνα τα λεπτά, ειδικά, είναι «κίνδυνος θάνατος» ο Πορτογάλος και οι αντίπαλες άμυνες πρέπει να το θυμούνται. Γκολ που οδήγησε μάλιστα και στη σύζυγο του Αντρέ, Βάσω Βεργίδου, να κάνει ανάρτηση, πανηγυρίζοντας την επιστροφή του με γκολ. 

Ας θυμηθούμε αρχικά το χθεσινό του γκολ στο 63.28 

 

Να ήταν όμως μόνο αυτό... Η αρχή έγινε στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στις 12 Μαΐου 2018...

Είχε και συνέχεια όμως. Στις 19 Ιανουαρίου του 2019 πάλι το χρονόμετρο ήταν στο 64ο λεπτό όταν ο Πορτογάλος έστειλε την μπάλα «συστημένη» στο παραθυράκι του Παπαδόπουλου. 

Αν μιλάμε βέβαια για γκολάρα, για κάποιο γκολ που έχει μείνει στη μνήμη όλων, ειναι το εκπληκτικό τέρμα του Αντελίνο Βιεϊρίνια με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στις 16 Μαρτίου του 2019. Στο 63.38, πάλι, στο 64ο λεπτό το πέτυχε. 

Και πάμε και στο περσινό ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, στο οποίο ο Αντρέ ισοφάρισε σε 1-1, με ένα πολύ ωραίο γκολ, σουτ από το ύψος της περιοχής, στα 64 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα.  (Δείτε το στο 2.40).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.