Κανονικό εξτρέμ ο Νάρεϊ, μεγάλο όπλο για τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Καστάνης30 Αυγούστου 2022

Ένα απίθανο παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που είδαν την ομάδα τους να κερδίζει με ένα συναρπαστικό φινάλε, χάρη στην επιμονή των παικτών και την φιλοσοφία που έχει μεταδώσει ο Λουτσέσκου. Νέα νίκη, δεύτερη συνεχόμενη με γκολάρα του Νάρεϊ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, εκεί που όλοι πίστευαν πως το παιχνίδι θα ολοκληρώνονταν ισόπαλο.

Ο ΠΑΟΚ έχει έξι βαθμούς μετά από δύο αγώνες όμως για να είμαστε ρεαλιστές, θα έπρεπε να είχε «καθαρίσει» και τα δύο παιχνίδια χωρίς άγχος, εάν αξιοποιούσαν οι παίκτες του, τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Και εναντίον του Παναιτωλικού το τελικό 1-0 ήταν «φτωχό». Και εναντίον του Ατρομήτου, έτσι όπως διαμορφώθηκε το 2-1, θα έλεγα πως…. αδικεί την εικόνα του ΠΑΟΚ.

Το μεγάλο κέρδος για τον Δικέφαλο ήταν πως αντέδρασε μετά την ψυχρολουσία της ισοφάρισης από έναν δικό του πρώην παίκτη, τον Τζοβάρα. Σχεδόν όλοι πίστεψαν πως στο 92ο λεπτό το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν ισόπαλο. Όχι όμως και οι πρωταγωνιστές. Η σέντρα του Αντρίγια στην αντίπαλη περιοχή και η εκτέλεση του Νάρεϊ ήρθε για να αποκαταστήσει την….αδικία που διαφαίνονταν. Ο ΠΑΟΚ είχε μέταλλο, το έδειξε, ήταν ανώτερος, παιδεύτηκε μετά το γκολ του Τζοβάρα με τον Ατρόμητο μάλιστα να παίζει με 10 παίκτες, αλλά εντούτοις, δικαιώθηκε από την τελική προσπάθεια. Κάλλιστα πριν ακόμη φθάσουμε στην ισοφάριση το σκορ θα μπορούσε να είναι στα επίπεδα του 2-0 ή του 3-0. Ακόμη και το γκολ του Ολιβέϊρα ακυρώθηκε, γιατί για χιλιοστά υποδείχθηκε μέσω του VAR σε θέση οφ σάιντ ο Μπίσεσβαρ!!

Σε ένα ακόμη παιχνίδι, το δεύτερο συνεχόμενο στο Πρωτάθλημα, οι Κουλιεράκης και Τσαούσης ήταν οι κορυφαίοι. Ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζονται, δείχνουν πως έχουν πολλά να προσφέρουν ακόμη. Ο Νάρεϊ αποτελεί το νέο μεγάλο «όπλο» της ομάδας γιατί πρόκειται για κανονικό εξτρέμ που μπορεί να αναστατώσει την αντίπαλη άμυνα. Ανεβασμένος και ο Αντρίγια, έδωσε πάλι ώθηση στην μεσοεπιθετική γραμμή ο Μπίσεσβαρ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.