Γκολάρα με το στήθος ο Πρίγιοβιτς: «Αυτός ο άνδρας είναι φτιαγμένος για γκολ»

Metrosport Team18 Δεκεμβρίου 2022

Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, που αυτή τη περίοδο της ζωής του παίζει ποδόσφαιρο στην ήπειρο της Ωκεανίας, σκόραρε ένα ακόμη καταπληκτικό γκολ με την ομάδα του, Γουέστερν Γιουνάιτεντ η οποία χάρη στο δικό του τέρμα νίκησε με 1-0 την Γουέστερν Σίντνεϊ Γουόντερερς.

Μάλιστα, τόσο το γκολ όσο και η νίκη που αυτό επέφερε, ήταν ζωτικής σημασίας για την αυστραλιανή ομάδα αφού ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι πως το γκολ που σημείωσε στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, το πέτυχε με το στήθος. Το γεγονός αυτό έκανε τους οπαδούς αλλά και τους δημοσιογράφους να παραμιλάνε, εκθειάζοντας την ικανότητα του Σέρβου να σκοράρει με κάθε δυνατό τρόπο και με κάθε σημείο του σώματός του.

Μάλιστα, στην περιγραφή της αναμέτρησης ο ένας από τους δύο σπίκερ λέει  χαρακτηριστικά πως «σκοράρει με το στήθος, με κάθε μέρος του σώματος, αυτός ο άνδρας είναι φτιαγμένος από γκολ». Δείτε το γκολ που πέτυχε ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς: 


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.