Γκολ στο ντέρμπι, απογοήτευση στο Μιλάνο

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος12 Δεκεμβρίου 2020

Με καλές και κακές στιγμές. Έτσι είναι το στοίχημα. Με τα πάνω και τα κάτω. Καλό το Χ2 της Σασουόλο στη Ρώμη, το 2NG της Νάπολι στον Κρότονα, το 1NG της Ατλέτικο και η αποφυγή της Μπάρτσα στο ματς με την Κάδιθ. Όμως δεν μας βγήκε το πέναλτι της Γιουβέντους στο ντέρμπι με την Τορίνο (βγήκε το Combo goal) και το Under 3,5 της νίκης της Ίντερ επί της Μπολόνια. Πάμε στα φρέσκα, ξανά μετά από ευρωπαϊκά ματς.

Δεν γίνεται να μην ξεκινήσουμε από την Ισπανία. Ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης έχει. Αμφότερες πέρασαν στο CHL, θεωρώ την Ατλέτικο καλύτερη ως σύνολο, ως ομάδα, αλλά μπορείς να αγνοήσεις τη Ρεάλ του Μπενζεμά που είναι… παντού; Δεν θέλω να μπλέξω με σημείο. Κανένα από τα τρία δεν θα μου προκαλέσει εντύπωση αν εμφανιστεί. Με το Over ελαφρώς πάνω από τις 2 μονάδες (ή και ακριβώς) και τόσους παίκτες ικανούς για το γκολ, θα το προτιμήσω. Δεύτερο σημείο που μου αρέσει στην Ισπανία η νίκη της Σεβίγια στη Μαδρίτη επί της Χετάφε. Πολύ μακριά από την καλή της εικόνα (είτε την περσινή, είτε στο φετινό ξεκίνημα) οι γηπεδούχοι. Δεν μπορείς να αλλάξεις άποψη για μια ομάδα (Σεβίλλη) με μια ήττα (0-1 από τη Ρεάλ). Κατοχή έχει, δημιουργικότητα έχει, σκόρερς έχει και η Χετάφε και στα τρία αυτά κομμάτια υστερεί. Το Μπέτις-Βιγιαρεάλ έχει ενδιαφέρον στα γκολ (και οι απουσίες της Βιγιαρεάλ δεν είναι αμελητέες).

Στην Ιταλία η Γιουβέντους πήρε φόρα μετά το εμφατικό 0-3 στη Βαρκελώνη επί της Μπαρτσελόνα. Δεν πιστεύω ότι θα κολλήσει στην πολύ αδύναμη φέτος (και με αρκετές απουσίες) Τζένοα και ρισκάρω στη νίκη της χωρίς να δεχθεί γκολ για να ανεβάσουμε την απόδοση. Η Ίντερ γνώρισε αποκλεισμό σοκ, έμεινε εκτός CHL και EUL, ο Κόντε… τα ακούει και θα ποντάρω στην απογοήτευσή της. Ταιριάζει βέβαια και το γεγονός ότι θα παίξει στη Σαρδηνία, όπου η Κάλιαρι δεν είναι κακή, θα λείψουν Ναϊνγκολάν, Βιδάλ και Βετσίνο στο κέντρο. Θεωρώ πως το Μπολόνια-Ρόμα θα έχει γκολ και εκατέρωθεν. Ενδιαφέρουσα «μάχη» είναι το Λάτσιο-Βερόνα που δεν πιστεύω να ξεφύγει από 2-3 γκολ, ενώ στο Κροτόνε-Σπέτσια, περισσότερες τύχες δίνω (και προτιμώ να ποντάρω) στους φιλοξενούμενους παρ’ ότι εμφανίζονται οριακό αουτσάιντερ.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΡΕΑΛ ΜΑΔ . - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔ ΟVER

ΧΕΤΑΦΕ – ΣΕΒΙΛΛΗ 2

ΤΖΕΝΟΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2 & NG

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.