Γκιτσιούδης: «Φταίει ο προπονητής τερματοφυλάκων; Ανέντιμο για τον Σκιαθίτη»

Metrosport Team09 Ιουλίου 2020

Eντύπωση προκάλεσε η είδηση του ερχομού του Μάριο Γκαλίνοβιτς στον ΠΑΟΚ στον Γιάννη Γκιτσιούδη, ο οποίος μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» υποστήριξε ότι δεν φταίει ο προπονητής τερματοφυλάκων για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας ενώ τόνισε ότι είναι ανέντιμο να γίνεται αυτή η αλλαγή πριν τελειώσει η σεζόν και πριν υπάρξει ενημέρωση.  

Αναλυτικά όσα είπε:  

Για την εικόνα των τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ: «Δεν πιστεύω ότι φταίει ο προπονητής τερματοφυλάκων στον ΠΑΟΚ. Μέχρι πριν ένα χρόνο ήμασταν ευχαριστημένοι με τον Πασχαλάκη. Βρήκαμε τι φταίει φέτος στον ΠΑΟΚ; Έφταιγε ο προπονητής τερματοφυλάκων. Δεν μπορώ να το καταλάβω».  

Για την ξαφνική αλλαγή του προπονητή των τερματοφυλάκων: «Είναι ανέντιμο. Έπρεπε να είχαν ενημερώσει τον Σκιαθίτη και τον κάθε Σκιαθίτη ότι θα σταματήσει η συνεργασία. Τώρα ξαφνικά έρχεται ένας υπεύθυνος και αλλάζει ο τερματοφύλακας. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ακόμη και προπονητή να θέλει να αλλάξει, ο νέος μπορεί να έχει δικό του τιμ και να θέλει μόνο αυτούς. Δεν ξέρω. Μπορεί να τον θέλουν για άλλο πόστο. Πάντως, όλοι οι προπονητές πάνε με το δικό τους τιμ. Ποιος προπονητής θα έρθει δηλαδή αλλιώς;».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.