Γκιτσιούδης: «Θετικό για τον ΠΑΟΚ ότι είναι μονός ο αγώνας με την Μπεσίκτας»

Metrosport Team14 Αυγούστου 2020

Για τον αγώνα με την Μπεσίκτας, αλλά και τους γκολκίπερ του ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε στο Metropolis 95.5 ο παλαίμαχος γκολκίπερ του Δικεφάλου, Γιάννης Γκιτσιούδης. «Το καλό είναι ότι είναι ένα αγώνας, ότι δεν θα πάμε και εκεί. Μπορεί να γίνει στρατηγική. Είναι θετικό για τον ΠΑΟΚ. Έτσι, έχουμε πιο πολλές ελπίδες να περάσουμε. Το τουρκικό ποδόσφαιρο δεν είναι πολύ πάνω από το δικό μας» είπε συγκεκριμένα και συνέχισε:  

«Όταν μπεις στο γήπεδο δεν σκέφτεσαι τα γύρω γύρω, όσα συμβαίνουν αυτό τον καιρό με την Τουρκία. Ίσως βάλουν ένα πείσμα παραπάνω. Δεν έχουμε σαν λαός να χωρίσουμε τίποτα, αλλά, σίγουρα, υπάρχει φανατισμός. Θυμάμαι ότι είχαμε παίξει στην Τουρκία την σεζόν 84'-85, με τον Ηρακλή, και δεν θα ξεχάσω ποτέ την βοή στο γήπεδο. Στο κέντρο της Άγκυρας δεν μας άφηναν να κοιμηθούμε. Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα με τους Τούρκους δεν θα ήταν καλό να παίξουμε και εκεί».

Τόνισε ότι: «Τον Πασχαλάκη προσπαθούμε να τον πουλήσουμε εδώ και καιρό και δεν μπορούμε. Αν ήταν να γίνει κάτι θα είχε γίνει. Για να έχουν και τον Ρέι, και τον Ζίβκοβιτς και τον Μελίσσα κάτι έχουν στο μυαλό τους. Οι διαφορές είναι μικρές μεταξύ τους. Όταν αμύνεται η ομάδα δεν παίζουν ρόλο μόνο οι αμυντικοί και οι τερματοφύλακες, παίζουν και οι μέσοι, δεν νομίζω ότι η αλλαγή συστήματος σε 3-5-2 θα μετρήσει για την παραμονή του Πασχαλάκη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.